Goodyear Kamyon Yarışlarında

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Kamyon yarışlarına destek veren Goodyear, bu yıl da 10-Round 2015 serisinin tek lastik tedarikçisi olacak.

Goodyear, FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’na peşpeşe 11 yıldır lastik tedarik ediyor. Nisan ayında İspanya’da gerçekleşecek olan yarış öncesi piste bayrak indirme geleneği ile Goodyear bu heyecan verici yarış serisinde tek kamyon lastiği tedarikçisi oldu.

Goodyear’ın 315/70R22.5 ebadında kamyon yarışları için özel tasarlanan lastikleri, Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası düzenleme kurulu olan Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) tarafından onaylanan tek lastik olarak öne çıkıyor. Yarış sırasında 160km/saat hıza ulaşabilen lastikler, 5.4 tonluk yarış kamyonları için en iyi performansı sunmak üzere özel olarak tasarlanıp, geliştirildi. Bu lastikler Kamyon Yarışları Organizasyonu (TRO) tarafından FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası için tedarik edilecek.

Goodyear Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Konvansiyonel Lastik Pazarlama Müdürü Benjamin Willot: “ Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın 11. yılında lastik tedarikçisi olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu işbirliği sayesinde standart kamyon lastiği gövdesini kullanarak imal ettiğimiz yarış lastikleri, kamyon lastiklerimizin kalitesini de göstermemize olanak sağlıyor. Yarışma meydan okuyucu koşullar altında çalışabilen kamyon lastikleri geliştirerek yenilikçi gücümüzü göstermemiz için harika bir platform” dedi.

Goodyear’dan Kamyon Yarışları İçin Özel Lastikler

Goodyear’ın 315/70R22.5 ebatındaki kamyon yarışlarına yönelik lastikleri yakıt tasarruflu ‘B’ sınıfı lastik etiketi derecesine eş değerde bir yuvarlanma direncine ve sadece bazı standart kamyon lastiklerinin erişebildiği1 bir ıslak zemin tutunma seviyesi olan ‘A’ sınıf etiket değerine sahiptir.

Bu yıl 24-26 Nisan tarihlerinde Valensiya, İspanya turuyla başlayan 2015 FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın takvimi şöyle:
· 16-17 Mayıs-Red Bull Ring-Avusturya
· 23-24 Mayıs-Misano-İtalya
· 20-21 Haziran-Nogaro- Fransa
· 26-28 Haziran-Nürburgring- Almanya
· 28-30 Ağustos-Most-Çek Cumhuriyeti
· 5-6 Eylül -Hungaroring-Macaristan
· 19-20 Eylül-Zolder-Belçika
· 2-4 Ekim-Jarama-İspanya
· 9-11 Ekim-Le Mans-Fransa
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,830
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
İri cüsseli kamyonların pistte bir birlerine çarparak arz-ı endam etmesi, yanan lastiklerin pistte bıraktığı izler ve havaya saldığı duman insana keyif veriyor...

Haber için teşekkürler.
 

Üst Alt