Golf Variant Biturbo Edition

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
ZBYCJk.jpg


Golf’ün arkasını biraz uzatırsak ve Passat’tan alınan 240 beygirlik motoru koyarsak ne olur? Tabi ki Golf Variant Biturbo Edition.

Çok kısa bir süre önce VW, çift turbolu 2 litrelik TDI motoru Golf R üzerinde kullanmak istediğini açıklamıştı. Bu fikir VW hayranlarını çılgına çevirince, onlar da daha çılgın bir fikirle ortaya çıktılar.

Aracın 240 beygirlik motoru, 500 Nm tork yardımıyla aracı 0’dan 100’e 6 saniyenin altında çıkarıyor. Ayrıca aracın 4Motion 4 tekerden çekiş sistemi de mevcut. Araç görünüş olarak Golf R Variant’la neredeyse bire bir aynı görünüme sahip. Agresif görünüşlü ön tampon, mavi çizgili ön ızgara, arka difüzör ve hatta 4 çıkışlı egzoz sistemi Golf R Variant’la paylaştığı ortak parçalar. Ayrıca aracın içerisinde buluna mavi deri koltuklar, mavi dikişli koltuklar ve mavi renkle kaplı ön konsol cezbedici unsurlar arasında.

Bu aracın kardeşi SEAT Leon Cupra ST, Nurburgring’de elde ettiği 7 dakika 58 saniyelik derece ile Audi RS6’yı geçmeyi başardı. Bu sebeple aracın perfomansı oldukça merak konusu. Fiyat olarak ise €50.000 düşünülüyor. Audi RS6’nın €85.000 fiyatı göz önüne alındığında daha ucuza daha hızlı bir otomobil VW severleri bekliyor olacak.

hgdcWw.jpg

kazJfi.jpg

eJGJaV.jpg

K4TzBM.jpg

CAuRXu.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,834
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Fazlasıyla beğendim... Renk tercihi biraz daha hoş olabilirdi... :)
 

Üst Alt