Ford, 2016 Mustang’i Hangardan Çıkardı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
gcKkab.jpg


Yeni model 2015 yılının başlarında bayilerde yer almaya başlamıştı. Ford 2016 yılı için bazı küçük değişiklikler yapmış. Yeni stil ve paket seçenekleri fark yaratmaya çalışacak.

Mustang EcoBoost Premium modeli yeni Pony paketini sunacak. Bu pakette 3 çizgili at amblemi, kapı altı çizgiler, krom cam kenarları ve 19 inçlik jantlar yer alacak. Yeni siyah aksam paketinde ise siyah renkli spoilerler, siyah amblemler ve 19 inçlik siyah renge boyanmış jantlar yer alacak.

Eğer bunlarda yetmediyse Mustang GT’ye özel California Special Paketinde ön splitter, farklılaştırılmış ızgara, yeni kule gergisi çubuğu ve 19 inçlik siyah aluminyum jantlar yer alıyor ayrıca Ebony deri ve Miko nubuk, kırmızı özel dikişli spor koltuklar ve aluminyum kaplı ön konsol fark yaratan detaylar.

Mustang GT’nin üstü açılabilir versiyonunda yeni Performans Paketi yer alıyor. Bu pakette daha da büyütülmüş ızgara, limitleri arttırılmış spor yaylar ve süspansiyonlar, kilitli diferansiyel, çok daha agresif görünen ön spoiler ve 19 inçlik aluminyum jantlar yer alacak.Ayrıca Mustang GT, 1967 Mustang’e benzeyen kaput üstü sinyalleri sunmaya başladı. Ayrıca bütün Mustang’ler yeni nesil SYNC 3 bilgi-eğlence sistemi ile donatılmış olacaklar.

eTzKwS.jpg

mSvgRw.jpg
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #3
Son raporlara göre Ford, önümüzdeki ay içinde yeni GT yarış arabasını ortaya çıkartabilir. Ayrıntılar sınırlı fakat duyumlara göre yeni model önümüzdeki yıl ki Le Mans GTE sınıfında sahnede olabilir. Görülen o ki Ford GT; Corvette C7.R, Ferrari 458 Italia GT2 ve Porsche 911 RSR gibi araçlara karşı mücadeleye hazır.

Yabancı basında yer alan bilgilere göre GT’nin yol versiyonu 3.5 litre çift turbo EcoBoost V6 motorla karşımızda olabilir. Motorun 700 bhp (522 kW), hatta daha da güçlü olması söz konusu. Eğer bu rakamlar doğruysa GT, aralarında Ferrari 488 GTB’nin de olduğu pek çok yüksek performanslı süper arabadan çok daha güçlü olacak.
 

Üst Alt