Ekol Lojistik’in Araçları Michelin Solutions’a Emanet

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Michelin, Avrupa'da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi unvanına sahip Ekol Lojistik ile filo çözümleri işbirliği anlaşması imzaladı.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, Avrupa'da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi unvanına sahip Ekol Lojistik ile filo çözümleri işbirliği anlaşması imzaladı. Uzun yıllara dayanan geçmişleriyle sektörlerinde öncü Michelin ve Ekol Lojistik, Michelin Solutions ile işbirliğine gidecek.

Bütün dünyada lastik ve lastik teknolojileriyle ilgili çözümler geliştirerek müşterilerine 360 derece bir hizmet sunan Michelin, Türkiye ve Avrupa'nın öncü entegre lojistik hizmet sağlayıcıları arasında yer alan Ekol Lojistik’in filosundaki araçların bakımını üstlenecek.

Michelin’in geniş hizmet ağından faydalanacak

Türkiye’de sunduğu hizmetlerin yanı sıra Almanya, İspanya, Macaristan, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Bosna ve Romanya'da bulunan tesisleri ve 3 bin 750 araçlık filosu ile lojistik sektöründe fark yaratan Ekol Lojistik, yeni işbirliği sayesinde Michelin’in geniş hizmet ağından faydalanacak. Filoların elverişliliğini optimize edip, operasyonel maliyetlerini düşürerek işletmelerin lastik yönetimini kolaylaştıran Michelin Filo Çözümleri sayesinde önemli avantaj sağlayacak olan Ekol Lojistik, kendisi özel olarak hazırlanmış olan lastik yönetimiyle filosundaki araçların lastiklerinin bakımı, kaplanması ve diş açma işlemlerini kolaylaştıracak.

Crespo: Ekol Lojistik’e destek verecek olmaktan mutluyuz

Michelin Avrupa Ticari Direktörü Antonio Crespo, Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’un da katılımıyla Clermont Ferrand’da gerçekleştirilen imza töreninde görüşlerini bildiren Crespo, “Avrupa’da 80 yıldır toplam 20 ülkede sürdürdüğümüz Michelin Solutions hizmetlerimizi Türkiye’de sektörünün lider şirketlerinden Ekol Lojistik ile sürdürmekten gurur duyuyoruz. Michelin’in teknolojik ve yenilikçi duruşu eminim ki Ekol Lojistik’e büyük avantajlar sağlayacak.” dedi.

Michelin, 360 derece lastik hizmeti sunuyor

Michelin, kilometre başına faturalandırma, yol yardımı, raporlama, stok yönetimi, lastik bakım yönetimi, filo yönetimi ve çözüme bağlı hizmetler sunan Filo Çözümleri ile işletmelerin ana iş konularının dışında kalan lastik yönetimi gibi hizmetleri de müşterilerine sunuyor. Yakıt tasarrufu için tasarlanan lastikleri sayesinde yol tutuş, aşınma performansından ödün vermeksizin yuvarlanma direncinde yüzde 20 düşüş sağlayan Michelin lastikleri, minimize edilmiş karbondioksit emisyonu ve doğru lastik yönetimi ile doğaya karşı borcunu ödeyerek müşterilerine en çevreci çözümü sunuyor.
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,898
Konum
Mudanya
Bu kadar büyük bir firma hala kaplama ve diş açma ile mi uğraşıyor, saçma bir anlaşma olmuş
 

Üst Alt