Efeler Diyarında Otomobiller Kadın Ustaya Emanet

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Hatice Körükçü, 10 yıldır eşiyle birlikte oto tamir atölyesinde çalışıyor.

Yeni Sanayi Sitesi'ndeki tamirhanede eşi Mesut Körükçü ile birlikte çalışan Hatice Körükçü, aralıksız 10 yıldır atölyede çalıştığını söyledi. Eşine yardımcı olmak amacıyla başladığı işte zamanla ustalaştığını anlatan Körükçü, atölyedeki tüm işleri hiç zorlanmadan yapabildiğini dile getirdi.

Körükçü, müşterilerin ilk başlarda bir kadının bu işi yapamayacağını düşünerek yadırgadığını ancak zamanla alıştıklarını söyledi.

Körükçü, erkek mesleği olarak bilinen tamir işine nasıl başladığını ise şu şekilde anlattı:
"Çırak bulmakta zorlanan eşime yardım etmek için 10 yıl önce işbaşı yaptım. İlk dönemde zorlandığım kaporta ve boya işlerinde zamanla ustalaşarak rahatlıkla yapmaya başladım. Eşime bu işte sürekli çalışmak istediğimi söyledim. Kendisi de kabul etti. Dükkanda aile ortamı olmasından dolayı özellikle bayan müşterilerimiz daha rahat, çekinmeden gelip işlerini yaptırıyorlar. Emekli olana kadar, gücüm yettiğince kaporta ve boya işini sürdürmeyi düşünüyorum."

Körükçü, kadınların ısrarcı olmaları durumunda, yalnızca erkeklerin yapabileceği düşünülen birçok işte başarılı olabileceklerini sözlerine ekledi. Eşiyle birlikte dükkanı işleten Mesut Körükçü ise eşiyle gurur duyduğunu söyledi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,985
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Efeler diyarında şehir içi otobüs şoförü hanımlar da var.. ;)

İmkan verilirse, istek olursa kadınlarımız her alanda başarılı olabilir...


Tepetaklak !!
 

Üst Alt