CLA’ya Abi, CLS’ye Kardeş

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Mercedes-Benz C Coupe’nin tanıtılmasıyla birlikte otomobil render’ı konusunda önde gelen isimlerden Theophilus Chin, C Coupe bazlı dört kapılı bir model tasarladı.

Mercedes-Benz Ar-Ge yöneticisi Thomas Weber, Mayıs 2014’te C serisinin bildiğimiz kasa tiplerinden farklı varyasyonlarının piyasaya sürüleceğinden bahsetmişti. Hatta firmanın ürün gamında CLA ve CLS arasında konumlanacak üçüncü bir modele yer olduğunu söyleyerek CLC Coupe olarak piyasaya sürülebilecek bu tasarımın hayata geçirilme ihtimalinin olduğuna işaret etti. Bu da demek oluyor ki, CLC adında bir modeli bu tasarıma yakın bir halde önümüzdeki yıllarda trafikte görebilmemiz mümkün.

Alman üretici CLC’yi piyasaya sürmeye karar verirse, CLC’den önce önümüzdeki yıl C serisinin 4. üyesi olan Cabrio tanıtılacak, ardından CLC tanıtılıp yollara çıkacak. Bu da demek oluyor ki eğer üretime geçilirse 2017’den önce Mercedes’ten bir 4 Serisi Gran Coupe ve A5 Sportback rakibini yollarda göremeyeceğiz. Bu otomobil gerçeğe dönüşürse Mercedes’in CLC adını ilk kullandığı otomobil olmayacak. 2008 ile 2011 arasında üretilen, W203 C serisi bazlı 3 kapılı bir “fastback” olan eski CLC, daha önce üretilen C Sportcoupe modelinin devamıydı.

[
pxYBRc.jpg

vEy2mY.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,831
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Arka tarafı beğenmedim, bu tarz tasarımlar hoşuma gitmiyor...
 

hagakure

Aktif
Mesajlar
5,637
Konum
İstanbul / Kadıköy
Araç Markası
2004 Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Şampanya-Sedan
Bende eski düşünenlerdenim sedan ise sedan gibi olsun yada hatcback ise aynı öyle görünsün, ne diye başka şekiller formatlar dayatılıyor ki..
 

Üst Alt