Citroen DS3 İle WRC’yi Kızıştıracak

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
icuipz.jpg


Citroën Total Abu Dhabi Dünya Ralli Takımı, WRC için hazırladıkları özel DS3 ün perdelerini araladı.

Rally de Portugal için güncellenen araç sadece yeni boyasıyla değil eşsiz tavan tasarımıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca otomobil yeniden tasarlanan tampon ve dodikleri ile yeni bir ön yüz kazanmış. Citroen bu değişikliklerin her ne kadar küçük ve sadece görsel gibi gözükseler de yol tutuşun artışında ve sürtünmenin azalmasında rol oynayacaklarını belirtti.

Citroën Racing Team Müdürü Yves MATTON ” Sezon Ocak’ta açıldı ve biz bu aracı ikinci bölüme yetiştirmeye çalışıyoruz. DS3 WRC versiyonu bizim için çok önemli çünkü yaptığımız aerodinamik iyileştirmelerin meyvelerini almak istiyoruz ve aracın kendisini kanıtlaması gerekiyor.” diyerek açıklamada bulundu. Ardından MATTON, ” Test ortamlarında ve rüzgar tünelinde aracımızı test ettik ve aerodinamikteki iyileştirmeler onaylandı. Fakat biz aracımızın pistlerde ne yapacağını merak ediyoruz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

17fhZy.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
WRC başka bir dünya... Bir dönem takip etmişliğim oldu...

Carlos Sainz'in son 500 metrede dünya şampiyonluğunu kaybetmesi ve kaskı ile Toyota Celica'nın arka camını patlatması en trajik olaydı bana göre...


Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
 

Üst Alt