Cenevre'de Lükslerin Şovu Başladı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Bu yıl 85'incisi düzenlenen Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı, basın mensuplarına kapılarını açtı.

0K8T3d.jpg


Avrupa 'nın üç büyük otomobil gösterisinden biri olan Cenevre Otomobil Fuarı bu yıl 3 Mart tarihinde başlayacak basın günleri ile 85. kez kapılarını açıyor. Bu sene fuarın en önemli yenilikleri özellikle süper sınıfta ve lüks otomobillerde yaşanıyor.

Her yıl düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı, bu defa da onlarca modelin ilk gösterimine, dünya lansmanlarına ve Avrupa lansmanlarına ev sahipliği yapacak. Fuarda 130 yeni modelin dünya tanıtımı gerçekleştirilecek. Bununla birlikte 63 modelin dünya prömiyeri ilk kez yine Cenevre’de gerçekleştirilecek.

Fuarın en önemli yanı, yılın başında düzenlenen bu gösteride bu yılın sonuna kadar yollara çıkacak, satın alınabilecek tüm otomobil seçeneklerinin boy gösterdiği bir platform olması.

700 bin ziyaretçi

Esas olarak iki kat üzerinde konumlanan fuarı bu yıl 700 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor. Avrupa’da son iki yıldır toparlanma belirtilerinin yaşanması ile birlikte, Çin pazarında yakalanın lüks markaların karlı satış rakamları bu yılın başından itibaren Avrupa’ya da taşınması bekleniyor. Bu sebepten dolayı, çevreci modellerin yanında Bugatti, Rolls Royce, Mercedes gibi üreticilerin en lüks sınıftaki modelleri fuarın gözdesi konumunda.

Bununla birlikte bir dikkat çeken konu da birçok firmanın orta sınıftaki SUV’larını yeniden pazara sunmak için tanıtması oldu. Hyundai Tucson, Mazda CX-3, Audi Q3, Honda HR-V fuarda dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Cenevre’de dün kapılarını açan Cenevre Otomobil Fuarı için dünyanın farklı ülkelerinden 10 binin üzerinde medya mensubu akredite oldu..
 

Olgun

Katılımcı
Mesajlar
943
Konum
Ordu
Araç Markası
2009-Mazda3
Araç Renk ve Tip
Kırmızı
Vuuaaaayyy beeee :D
Foto lazım abi bize oradan upload hızlı intermet ile ayrıntılı... O0 Teşekkürler.
 

Üst Alt