Bmw Alphina B6 Tanıtıldı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
4 tekerlekten çekiş sistemine sahip Alpina B6'nın özellikleri duyuruldu.

eyRJ3H.jpg


Bmw'nin M6 serisinin hiçbir aracın 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip olmaması,dikkatleri Alpina B6 xDrive Grand Coupe'nin üzerine çekti.

Farklı bir tasarıma sahip olan Alpina B6 xDrive Grand Coupe'nin alt tarafında splittler bulunuyor.Bu splitterlar ile ön tampanon uyumu ise araca tamamen farklı bir hava katmış.Ayrıca 20 inç jantları,b6 logoları,4 çıkışlı egzozları ve daha birçok detayı ile kendine hayran bırakan bu modelin iç mekanında ise mavi iplikle dikişlenmiş koltuklar yer alıyor.

En önemli özelliği ise kaputun altında yer alan Alpina B6 xDrive Grand Coupe'de 4.4 litrelik v8 motor bulunuyor.Bu motor ile 600 beygir güce kadar çıkabilen araç,800 Nm tork üretiyor.8 ileri otomatik şanzımana sahip bu mode,0-96 km/s hıza ise 3.6 saniyede ulaşıyor.Aracın maksimum hızı ise 322 km/s olarak belirlenmiş.

q9QBao.jpg

jjdIlj.jpg

1adHPW.jpg
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #4
Geşge benim ossa...
 

Mt53

Katılımcı
Mesajlar
511
Konum
Rize-Samsun
Hiç heveslenemem ülkemize gelse ötvden sebep fiyatı uçuk olur bizi aşar..oldu ki biri hediye etti yakıt fiyatları böyleyken gene binilmez valla yurtdışında yaşamaya hiç özenmedim ama tek bi sebepten özeniyorum o da adamlar böyle araçların keyfini sürebiliyor çok daha kolay erişebiliyorlar
 

Üst Alt