B3 Biturbo Yenileniyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Alpina’dan daha geçtiğimiz günlerde gördüğümüz yeni 7 Serisi bazlı B7’den sonra bugün de makyajlı 3 Serisi baz alınarak geliştirilen B3 Biturbo’nun casus fotoğrafları yayınlandı. Casus fotoğraflarda görülen otomobilin wagon olmasına karşın sedan kasa tipiyle de satışa sunulacak.

Bu otomobilin bir Alpina olduğunu anlamak, firmaya özel detaylardan rahatça anlaşılabiliyor. Değişiklikler arasında çok kollu jantlar, dört çıkışlı eksoz ve yeni bir ön tampon mevcut. İç mekanda ise Alpina logoları ve özel trim detayları bulunabilecek.

Yeni 340i baz alınarak geliştirilen B3 Biturbo, standart olarak 320 HP ve 447 Nm tork değerleri sunan 3.0 litre altı silindirli motordan Alpina’nın müdahaleleri ile 410 HP ve 600 NM’nin üzerinde değerler çıkarabilecek. Performans verileri hakkında konuşmak için erken olsa da otomobilin 0-100 hızlanması 4 saniye ve son hızı da 305 km/s civarında olacak. Otomobilde BMW’nin 8 ileri otomatik şanzımanı standart olarak sunulacak ancak birkaç değişiklikle şanzımanın artan güçten daha iyi bir şekilde yararlanması sağlanacak. Müşteriler B3’ü aynı zamanda dört tekerlekten çekiş sistemiyle de satın alabilecek. Dizelcileri de unutmayan Alpina, D3 Biturbo gamını da yenileyecek. Yeni B3 Biturbo’nun bu sene sonunda tanıtılması bekleniyor.

6ygu4e.jpg

rt3MNc.jpg

DYL7wY.jpg

nc4AFQ.jpg

r335sB.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,831
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Değerler için konuşmak erken deseler de insanın susması zor gibi...
 

Üst Alt