Ayhancan Formula Alfa Serisinde

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
ZStKrZ.jpg


2004 sezonundan bu yana kartingde ulusal ve uluslarası 100’den fazla yarışa katılan ve başarılı sonuçlar elde eden genç milli sporcu Ayhancan Güven, ülkemizi 2015 sezonunda Gürcistan’da düzenlenen Formula Alfa serisinde temsil ediyor.

Bu sezon V2 Challenge serisini birinci sırada tamamlayan ve V1 Challenge’a devam edecek olan Ayhancan Formula Alfa serisindeki ilk yarışına 4-5 Nisan tarihlerinde Gürcistan’ın Rustavi pistinde çıktı. Sıralama ve antrenmanlardaki başarılı tur zamanları ile göz dolduran genç sporcumuz yarış sırasında öndeki iki pilotun mücadelesinde birisinin spin atıp ön tekerleğine hasar vermesi ile yarış dışı kaldı.

Serinin 25-26 Nisan tarhilerinde koşulan ikinci ayağı için bir kez daha Gürcistan’a giden Güven, her iki yarışı da tecrübeli rakiplerinin arasında 8.sırada tamamlayarak alışma sürecini hızlandırmış oldu.

Formula Alfa’da bu sezon 6 yarış koşulacak.İlk kez 2014 sezonunda Intercity İstanbul Park pistinde yarışan Formula Alfa serisi, bu sezon da bir ayağı 17-18 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirecek.
 

Üst Alt