Asphalt 8 Turnuvasında Mazda Furai Hediye Verilecek

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
jazxkH.jpg


Webtekno & Gameloft işbirliğiyle düzenlenlenen etkinlikte Asphalt 8: Airborne oyununda hediyeler dağıtılacak. Etkinliğin en değerli hediyesi ise Mazda'nın konsept aracı Mazda Furai.

Bu Webtekno ve Gameloft ortaklığında düzenlenecek turnuva ile mobil dünyasının en popüler yarış oyunu olan Asphalt 8: Airborne’da başlayacak Webtekno Kış Turnuvası ile Turnuvanın En Hızlı 20 Oyuncusundan biri siz olabirlir, büyük ödül olan Mazda Furai’yi kazanabilirsiniz!

Oyunun en sevilen pisti olan Venedik’te gerçekleşecek yarışmada 6 ayrı yarış düzenlenecek ve bu turnuvada birbirindan farklı ödüler verilecek.

asphalt8.png


iOS ve Android platformları üzerinden oynayabileceğiniz Asphalt 8: Airborne ile herkese açık olacak bu yarışta Mazda Furai, yüzlerce jetonlar, binlerce krediler, ekstra nitro tankları, rastgele oyunkartları gibi hediyelerin dahil olduğu birçok ödül bulunuyor.

Asphalt 8: Airborne Webtekno Kış Turnuvası Ödülleri

İlk Yarıştaki Genel Sıralamada İlk 20’ye Giren Oyuncu: Mazda Furai (Eğer varsa, araç değeri olan 70.000 kredi)
İkinci Yarıştaki Genel Sıralamada İlk 100’e Giren Oyuncu: 100 Jeton
Üçüncü Yarışta Genel Sıralamada İlk 250’ye Giren Oyuncu: 25.000 Kredi
Dördüncü Zamana Karşı Yarışta “Zor” Seviyesini Geçen Oyuncu: Ekstra Nitro Tankı
Beşinci Yarışı 1. Bitiren Oyuncu: 3 Rastgele kart
Turuncu Bitiren Oyuncu: 10 Jeton

Ödülleri yeni katılacak arkadaşlar için anlatmak gerekirse; oyunu açtığınızda Etkinlik kısmına gelecek yeni Webtekno Kış Etkinliği'ne katıldığınızda sırasıyla 6 farklı yarış ile karşı karşıya olacaksınız.

Asphalt8AirborneMODAPK%2BDATAv1_6_0e_androidcrackedgames_1b.png


İlk yarışta tüm oyuncular arasındaki sıralamada ilk 20’ye girecek oyunculara Mazda Furai aracı hediye edilecek. Eğer oyunda hali hazırda bir Furai’niz varsa, buna denk olacak şekilde, aracın oyundaki değeri olan 70.000 kredi oyun hesabınıza yüklenecek.

Bir sonraki yarışta ise yapılacak yarış sonu sıralamasında ilk 100’e girecek oyuncular ise 100 jeton hediyesini kazanacaklar.

3. yarışta yapılacak sıralama sonucunda ise ilk 250’ye girme başarısını gösteren oyuncular ise 25.000 krediye sahip olacaklar.

4. yarışta gerçekleşecek Zamana Karşı Yarış modunda Zor seviyesindeki tur zamanından önce bitirmeniz durumunda Ekstra Nitro Tankı ödülüne sahip olacaksınız.

5. yarışı ise 1. sırada bitirdiğiniz taktirde ise oyun içinden 3 adet rastgele oyun kartı hediye edilecek.

Ve eğer turnuvadaki son yarışı da bitirirseniz 10 jeton daha hesabınıza ekleniyor olacak.

Yani tüm yarışları üst sıralarda bitirecek bir oyuncu Mazda Furai (ya da 75.000 kredi) 110 jeton, 25.000 kredi, ekstra nitro tankı ve 3 adet rastgele verilecek kartların hepsine sahip olabilecek.

iOS ve Android kullanıcıları arasında Asphalt 8: Airborne’a sahip olma dışında hiçbir şartın aranmadığı etkinlik ile ilgili detayları Facebook ve Twitter üzerinden #ŞimdiYarış etiketiyle takip edebilir, görüşlerinizi ve yarış sonuçlarınızı bu hashtag ile paylaşabilirsiniz.

Not: Asphalt 8: Airborne'un Windows Mağazası'nda olmasına rağmen turnuvaya dahil olmama sebebini Gameloft yetkililerine sorduğumuzda WP platformunun teknik açıdan uygulanmasına izin vermemesi olduğunu belirttiler. Yani bu turnuvaya Windows Phone cihazlarının katılamayacağını üzülerek belirtmek zorundayız.

Haydi! 28 Şubat’ta herkes direksiyon başına! #ŞimdiYarış, hediyeleri kazan!

Detaylı bilgi için: http://www.webtekno.com/oyun/asphalt-8-turnuvasi-h5587.html
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Ben epeydir fırsat bulunca oynuyorum, biraz daha hız verip kariyer yapmam lazım, Mazda beni çağırıyor
 

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #3
Bende çok oynuyordum ama 6 sını daha sonra oyunlara ara vermem gerekli dedim ve bıraktım. Acaip bağımlılık yapıyor yeni araba yeni aksesuarlar falan. Geçende 8 in tanıtımına bakmıştım ama bağımlı olurum diye cesaret edip indirmedim ::)
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Bağımlı oluyorsun evet, ben bir ara telefonu iki defa şarj ediyordum günde bunun yüzünden, düz virillere hastayım
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,830
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Çok atraksiyonlu oyunları sevemedim bende, aheste olacak ve devamlılığı olmayacak, yoksa felaket bağlıyor insanı... Bir dönem süper mario'yu bitirmek için kaç hafta uğraştığımı bilirim... :D
 

Üst Alt