Artık Daha Güçlü

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
LVKg6G.jpg


BMW’den alınan bilgilere göre, BMW M6 Coupe, Gran Coupe ve Convertible modellerinde kullanılan motor artık iyileştirilmiş durumda.

Temmuz’da satışa çıkması planlanan motoru yenilenen M6 modelleri, 4.4 litre M TwinPower Turbo V8 motoruyla 600 BG güç ve 700 NM tork üretiyor. Önceki motordan 40 BG ve 20 NM daha fazla güç ve torka sahip olan motorlar performansa ise biraz olsun katkı sağlıyor.

M6 Coupe ve M6 Gran Coupe 0-100 km hızlanmasını 3.9 saniyede tamamlarken, M6 Convertible bunu 4 saniyede gerçekleştiriyor. Bütün modellerin hızı elektronik olarak 250 km/sa olarak sınırlandırılmış. Fakat müşteriler M Sürücü Paketini de aldıkları vakit, bu hız 305 km’e kadar çıkabiliyor.

Motorların dışında ise, süspansiyon sisteminde yaylar, amortisörler ve viraj denge çubukları da gözden geçirilmiş. Direksiyon sisteminde de bir değişikliğe giden BMW, Active M Diferansiyel sistemi ve daha sportif bir Dynamic Stability Control (ESP) sistemi sayesinde Kullanıcılarının, sport modda daha fazla eğlenmelerine katkıda bulunacağa benziyor. Son olarak siyah krom egzoz çıkışları ve 20 inç hafif alaşım M jantlarının da, 6 serisinin M modellerinde geleceği BMW tarafından söylenenler arasında.

8mbN2X.jpg

xzh4BG.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,828
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Renk ile tasarım adeta bir birini tamamlamış...


Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
 

Üst Alt