6. Nesil Mazda Modelleri Maket Oldu

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
OBzoVn.jpg


Mazda çocuklara ve maket meraklılarına yönelik 6. nesil Mazda modellerinin bulunduğu maket çıktı şablonlarını yayınladı. Yayınlanan bu şablonları indirdikten sonra maket için kullanılabilecek kartonlara geçirip istediğiniz Mazda modelini sizin boyayacağınız renkte oluşturabileceksiniz.

Mazda Türkiye tarafından Facebook hesabı üzerinden yapılan duyuruda "Çocuklar gelecek demektir. Onlar ‘Monotsukuri’ ile üretmenin heyecanını ve eğlencesini yaşayabilsin diye Mazda araçlarının maketlerini ürettik. 6. nesil Mazda modellerinin taslaklarını indirebilirsiniz. Fotoğrafta gördüğünüz gibi Yeni Mazda MX-5’i kırmızıya boyadık. Siz de Mazda’nızı dilediğiniz gibi renklendirebilirsiniz." açıklamasına yer verdi.

Bizler de Mazda Garaj ailesi olarak bu eğlenceli maket uygulamasına katılıp, en becerikli ellerin kimde olduğunu görmek için yapacağımız maket araçların fotoğraflarını bu sayfada paylaşacağız. Haydi hünerli eller kartonla buluşsun artık :cool:

MAZDA MAKET ŞABLONLARINI İNDİR

http://www2.mazda.com/en/csr/social/report/2015/resource/pdf/2015paper_craft.pdf
 

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #5
Eskiden tursil kutularının arkasında çiftlik maket şablonları vardı onları hep bakkallarda görür iç çekerdim :) ondan sonra gazetelerin verdiği maket araçları yapmışlığım vardı. Sağolsun Mazda bu hareketi ile beni biraz olsun çocukluğuma götürecek.
 

Güven

Katılımcı
Mesajlar
609
Konum
İstanbul
Araç Markası
2020 - Toyota Corolla
Araç Renk ve Tip
Gri - Sedan
Çok güzel olmuş kartona yazdırıp bende yapacağım
 

Üst Alt