2016 Nissan Juke Daha Teknolojik ve Kaliteli Olacak

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Nissan 2016 Juke modelinde, radikal dış stilinden çok teknolojiye ve iç mekan kalitesine önem verecek. Yeni Juke gelecek yıl piyasaya çıkıyor.

eni 2016 Nissan Juke, güncel versiyonda olduğu gibi radikal dış tasarımından çok teknolojisi ve iç mekan kalitesi ile öne çıkacak. Önümüzdeki yıl yolara çıkaca yeni Juke daha kapsamlı güvenlik özellikleri, yeni ufak turboşarjlı benzinli motoru ve daha geniş kişiselleştirme seçenekleriyle gelecek. Mevcut model Renault-Nissan ortaklığının kısmen eski B0 platformunu kullanırken, yeni Juke CMF-B platformunu kullanacak. Aynı zamanda Nissan Micra ve Renault Clio modellerinde de karşımıza çıkan CMF-B, üretim verimliliğinde bazı avantajlar getiriyor, bu da Sunderland fabrikasında yılda 150 bin adet araba üreten Nissan için mantıklı bir tercih olduğunu gösteriyor.

Bu kez Nissan, Juke modelinin dış görünümünde fazla değişikliğe gidilmeyip daha çok kabin konfor ve kalitesine ve motor verimliliğine odaklanacak. 2016 Juke için gelecek tüketici tepkilerine göre Nissan yetkilileri gelecek yıl tasarımı daha da ilerilere götürecek yeni ve cesur bir konsept üzerinde daha çalışmayı planlıyorlar. Micra ile ortak noktalarının çok olduğuna bakılırsa, yeni Juke'da ilk kez 1.0 litre 3 silindirli motor kullanacağı anlaşılıyor. İki model performans versiyonlarında ayrılacak. Juke için bir Nismo versiyonu çıkartılacak ancak Micra Nismo planlarda yok.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,830
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Bedava verseler kullanmayacağım araçların en başında geliyor kendileri... Teprikler Cuk'a... :D
 

Üst Alt