2016 Kia Sorento Resmi Olarak Tanıtıldı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Daha önce görselleri yayınlanan 2016 Kia Sorento, Amerika'da resmi olarak tanıtıldı.



Yeni tanıtalan 2016 Kia Sorento, tasarım olarak Kia Sedona çok benzemekte.Kia Sedona' da bulunan farlar ile ön ızagara neredeyse Kia Sorrento'da davar.Fakat buna rağmen aracın yeni tasarımı Kia'nın stil sahibi bir marka olduğunu kanıtlar nitelikte.

Benzerlikler aracın arka bölümde de Sedona'dan izler taşımakta.Arka farlar aynı gibi gözükse de SXL modelinde gördüğümüz krom kaplı arka bagaj kapağı tasarım olarak farklı bir hava katmış.



Yeni 2016 Sorento eski versiyon Sorento ile karşılaştırıldığında 3.1 inç dingil
mesafesi ile daha geniş bir araç.Genişletilmiş Yeni Sorento ile Kia anlaşılan Hyundai Santa Fe ve Toyota Highlander gibi Suv modellere rakip olacak.İç alanına baktığımızda ise geniş bir alan Kia'nın her suv modelinde olduğu gibi yine sizi bekliyor.

2016 Sorento'da 3 farklı motor seçeneği bulunacak. 2.0 litrelik 4 silindirli turbo, 2.4 litrelik ya da 3.3 litrelik V-6 motor seçenekleri yer alıyor..Bu yeni turbo motor daha önce Hyundai/Kia üretimi olan Sonata'da ve Optima sedan'da kullanıldı.240 hplik olan bu motor 6 ileri otomatik şanzıman ile gelecek.



İç tasarımda Kia gayet cömert davranmış ve çok lüks bir iç tasarım ortaya çıkarmış.Önceki modellerine göre yolcu koltuklarında kullanılan materyaller eskisine göre daha yumuşak ve daha zevkli.4 silindirli bu modelde 5 yolcu kapasitesi standart bir hal almış.



2016 Kia Sorento 8 farklı donanım seçeneği ile satışa sunulacak.2.4 litrelik modeller L ve LX versiyonlarını içerirken, 2.0 turbo modeli ise LX ve SX-L versiyonlarını içerecek.Bir diğer motor seçeneği olan V-6 modeli ise LX,EX,SX ve SX-L versiyonlarının tümünü içerecek.Bluetooth, cruise kontrol,alaşımlı jantlar ve usb girişi bütün Sorento modellerinde standart olarak verilecek.Üst versiyonlarda ise deri koltuklar, panoramik sunroof,sis farları, navigasyon ve sensörlü bagaj kapağı sunulacak.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
52,011
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Çıtayı yüksek tutmadan, yüksek rakamlı satışları hedefliyorlar bence...

Başarılı sayılırlar.
 

Üst Alt