2016 Honda Pilot Kesinleşti

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
2016 Honda Pilot sessiz sedasız testlere başlamış.



Amerika'da Ohio ve Los Angeles'ta geliştirilen 2016 Honda Pilot,sonuna net olarak açıklanmasa da bir fotoğrafı yayınlandı.

Chicago Otomobil Fuarı'nda dünya lansmanı gerçekleştirilecek olan 2016 Honda Pilot'un seri üretimine ise Lincoln şehrinde başlanacak.

3.5 litrelik V6 motora sahip olacak olan 2016 Honda Pilot,310 beygir gücüne sahip olacak ve Earth Dreams Teknolojisi'ni kullanacak.Yolcu kapasitesi olarak 8 kişilik olacak olan bu araç,Honda'nın alışılagelmiş çizgisinden uzak bir araç olarak görülüyor.


 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #4
Honda, 2016 Pilot modelinin farklı tasarım aksesuarlarıyla satın alınabileceğini sessizce duyurdu.

Japon üretici, opsiyon listesinin tamamını açıklamamış olsa da doğrulanan seçenekler arasında krom dış trim, aydınlatmalı yan basamaklar ve siyah renkte 20 inç alaşım jantlar yer alınıyor. Müşteriler bu opsiyonların yanında tavan rayları ve aydınlatmalı kapı eşiklerini de otomobillerine ekleyebilecekler.

2016 Honda Pilot, bu yaz satışa çıkacak ve 3.5 litrelik V6 motorla sunulacak. Bu motor aynı zamanda verimliliği arttırmak adına silindir kapatma teknolojisine de sahip. Honda otomobilin performans verilerini açıklamamış olsa da motorun 6 ileri otomatik veya üst modellerde 9 ileri otomatik bir şanzımana bağlı olacağını daha önce doğrulamıştı.

byNCEU.jpg

dbC6rA.jpg

J3GGme.jpg
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Çok çirkin ve orantısız bir tasarım olmuş, hiç yakıştıramadım bunu Honda ya, Çiçek Abbas'ın minibüsü gibi duruyor yandan.
 

Üst Alt