2016 Ford Taurus

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
5TlMO9.jpg


Ford 2016 Taurus’u 2015 Shanghai Motor Şovu’nda gösterime çıkaracak. Fuar öncesi yaptığı özel sunumla aracın örtüsünü kaldırdı.

Aracın Çin’de tanıtılmasındaki özel amaç Çinli iş adamlarına bu aracı satabilmek. Yerel pazarda “ihtiyaçlarınızı karşılayan tasarım” sloganıyla yola çıkılmış ve araç Çin’de kendi kitlesi tarafından beğeni kazanmış.

Araç özellikle altıgen ızgara ve etrafını saran LED farlar ile Mondeo/Fusion’a çok benzerken, 19 inçlik 10 kollu jantlar biraz olsun fark yaratıyor. Aracın içerisi akıllı olarak tabir edilen 25 farklı saklama gözüne sahip. Tavanında ise neredeyse bütün tavanı kaplayan cam tavan bulunurken, arka koltukta oturan yolculara fazla fazla diz ve baş mesafesi sunulmuş. Araçta 2.7 litrelik EcoBoost V6 motor bulunacak. Bu motor için Ford yetkilileri önceki modellerine göre daha akıllı ve daha güçlü yorumlarında bulunmuşlar.

2016 Ford Taurus 750 Milyon Dolar’a mal olan Changan Ford Hangzhou Plant adını verdikleri fabrikalarıda üretilecek. Çin’deki 6. üretim bandı olan bu fabrikada yılda 250.000 araç üretilmesi planlanıyor.

xCxzwl.jpg

ylAo0w.jpg

26muq7.jpg

LPwHsO.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Konu başlığını "Taunus" diye okumuştum, bu fotoğraflar ile karşılaşınca bir daha okumak ve anlamak durumunda kaldım... :)
 

HakanEMRE

Aktif
Mesajlar
7,455
Konum
Bolu-Ş.Urfa
Araç Markası
2004 - HONDA ACCORD
Araç Renk ve Tip
FÜME
Konsol resimleri de olsa iyi olurdu :)

Ben bu Taurus'un 90 lı modellerine bile hastayım, bu kasa öncekilere benzemiyor ama, öncekiler yumurta kasaydı :D
 

Üst Alt