2016 Audi A4 Avant

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
2016 yılında gözler önüne sunulması beklenen Audi A4 Avant, prototip şeklinde test edilirken casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde makyajından neredeyse tamamen kurtulmuş ve hazırlıklı olarak geldiği belli olan (B9) A4 Sedan görüntülenmişti. Şimdi ise sıra daha yüksek bir kullanılabilirtelik sunan Avant versiyonuna geldi. Her ne kadar söylemeye gerek olmasa da fotoğraflardan çıkarılan özelliklere göre daha keskin bir tasarım sayesinde sahip olduğu agresif çizgilerin ve daha büyük gövdesiyle koltuklar dik pozisyondayken bile 490 litrelik bagaj hacmine sahip olacağı manidar.

Bu prototipten çıkarılan diğer bir ana maddenin başında keskin ve daha geniş bir açıyla konumlandırılmış farları geliyor. Ayrıca arka tarafta kullanılan LED stop takımı hemen farkı belli ediyor. Modeli standart bir kompakt wagondan ayırmak için ve daha dinamik bir görüntü kazandırmak için arkaya açısı hafife alınmayacak bir spoiler Audi tarafından modele eklenmiş.

Bu görüntüden çıkarılması kesin olmasa da modelin MLB Evo platformunda yükselmesi bekleniyor. Motor konusunda hiçbir bilgi yer almazken ortada S4 ve RS4/RS4 Avant’dan da bir iz olmaması şüphe uyandırıyor.

Kesinleşmeyen ögeler için beklememiz kesin .Buna ek olarak Sedan versiyonu Frankfurt Motor Show’ da kullanıcılarına sunulacak. Ancak Avant için en yakın tarih 2016′ daki Cenevre Motor Show olarak gözüküyor.

bkXY2b.jpg

Msh6Mw.jpg

yhM4YF.jpg
p0XND5.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,837
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Avant olsun da ne olursa olsun... Favori sw araçlarımdandır kendileri.


Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
 

Üst Alt