2015 Yeni Audi A6

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Yeni Audi A6 satışa sunuldu



Audi’nin Premium segmentte en iddialı modeli olan A6 yenilendi. İlk etapta 2.0 TDI 190 HP stronic otomatik şanzımanlı versiyonu ile satışa sunulan Yeni A6, hiç olmadığı kadar verimli, güçlü, çekici ve sofistike hale geldi.

Audi ilk kez bu yıl Paris Fuarı’nda görücüye çıkardığı Yeni Audi A6 ile ailenin başarı öyküsünde yeni bir sayfa açıyor. Yenilikçi teknolojiyi ve Audi’nin premium alanındaki iddiasını temsil eden Yeni A6, alüminyum bileşenleri içeren hafif gövde yapısı, güçlü ve verimli motorlar, sportif şasi ve gelişmiş asistan ve mültimedya sistemleri gibi birçok teknik alanda yeni standartlar oluşturuyor.

Keskin çizgiler, vurgulu yatay hatlar ve atletik hava veren gergin yüzeyiyle A6 modellerinin tasarımı hassasiyet ve sportif şıklığı temsil ediyor. Modelin yenilenmesi sürecinin bir parçası olarak, tek çerçeveli ızgarada, farlarda, hava girişlerinde, tamponlarda, yan eşiklerde, arka farlarda ve egzoz borularında yapılan değişikliklerle özenle tasarlandı. Audi, farlarda LED teknolojisini veya Matrix LED teknolojisini, dinamik dönüş sinyalleriyle birlikte opsiyonel olarak sunuyor.



Güçlü ve güvenli gövde

Akıllı kompozit yapı konsepti sayesinde, gövdesi aşırı derecede sert ve güvenli. Alüminyum ve sıcak işlenmiş çelikten yapılan sayısız bileşen, sistemli hafif yapı konseptinin de belkemiğini oluşturuyor. Sarsıntılı durumlarda sunulan konfor mükemmel ve kabin gürültüsü düzeyi de olağanüstü derecede düşük.



A6 model ailesinde, ön koltuklar, tercihe bağlı olarak, havalandırma ve masaj fonksiyonlarıyla satın alınabiliyor. MMI radyo işletim sistemi ve deluxe otomatik iklimlendirme sistemi standart olarak sunuluyor. Audi A6 Avant’ın bagaj bölmesinin kapasitesi 565 ve 1.680 litre ve ayrıca bir dizi pratik özelliğe de sahip. Opsiyonel sensörle kontrol edilen otomatik bagaj kapağı, güçlü bagaj bölmesiyle birlikte yükleme yapmayı daha da kolaylaştırıyor.

Yeni A6 modelleri ayrıca, MMI navigation plus’tan MMI touch’a kadar bir dizi konfigürasyonuyla bilgi-eğlence konusunda da rakiplerinin önüne geçiyor. Otomatik olarak yuvasına giren sekiz inçlik monitörle serisinin en iyisi olan navigasyon sistemi, Audi’nin iş ortağı Nvidia’nın geliştirdiği hızlı Tegra 30 grafik çiplerini kullanan yeni bir teknoloji platformunun üzerinde yer alıyor. Bunun ek modülü Audi connect de hızlı LTE standardıyla veri transferi yapılmasını sağlıyor ve yeni medya yayın uygulamaları gibi kişiye özel çevrimiçi hizmetleri otomobilin içine getiriyor.



Stop & go fonksiyonuna sahip Adaptif Hız Kontrolü’nün de içinde yer aldığı sürücü asistan sistemleri, otomobilin çekiciliğini daha da artırıyor. Radar sistemi kullanarak şerit değiştirirken başka otomobil olup olmadığını kontrol eden Audi Şerit Değiştirme Asistanı da istem dışı şerit değişimlerini engelleyen Audi Aktif Şerit Takip Asistanı’yla birlikte çalışıyor. Gece Görüş Asistanı da artık çok daha fazla fonksiyonu içinde barındırıyor ve Audi pre-sense temel güvenlik sistemi de standart olarak sunuluyor. Önemli bilgiler ise ön camdaki gösterge ekranından görüntülenebiliyor.

Kapsamlı güncellemeler yapılan motor seçenekleri

Yeni A6 ve A6 Avant’ta Türkiye’de ilk etapta dizel motor seçenekleri ile yer alacak. Aralık ayı başında Türkiye’deki 21 Audi Yetkili Satıcısında satışa çıkan 2.0 TDI motora sahip versiyon, 190 HP güç üretiyor. Yeni A6 dizel model ailesinin en güçlü üyesi 3.0 TDI motora sahip 272 HP modeli ise 2015 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak.
 

ismail-1903

Katılımcı
Mesajlar
503
Konum
K.Maraş - Kayseri
Araç Markası
2002- Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Kırmızı - Hb
Direksiyon simidinin yapısında da değişikliğe gidilse 10 numara araç olacakmış. İç dizaynı gayet sade ve kaliteli duruyor. Mercedes ve bentley tarzı araçların kokpitine yaklaşmış. 2.0 tdi 190 hp gayet güzel bir seçenek.
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #6
2015 model Audi A6 Türkiye'de satışa sunuldu.

En son 2012 senesinde satşa çıkan ve o günden bu yana aynı kasa ile devam eden Audi,üç buçuk sene sonra makyajlı A6'yı Türkiye'de satışa sundu.Makyajlı A6'da yeni farlar,tamponlar,radyatör ızgarası,stop sistemi ilk göze çarpan yenilikler olara öne çıkıyor.

İç mekanda ise kullanılan malzemenin kalitesi arttırılmış ve Nvidia Tegra 30 grafik işlemcili multimedya sistemi kullanışmış.Kaputunun altında ise 2.0 litrelik 190 beygirlik motor ve 3.0 litrelik dizel seçenekleri bulunuyor.Dizel motor seçeneği ile de 272 ve 320 beygirlik güç elde edilebiliyor.Yeni 2015 Audi 6'nın başlangıç fiyatı ise 220.021 TL olarak karar verilmiş.

2015 Audi A6 Fiyat Listesi
Model Tavsiye Edilen Fiyat Listesi
A6 2.0 TDI 190 hp S tronic PI 221.020 TL
A6 3.0 TDI 272 hp quattro S tronic PI 319.998 TL
A6 3.0 TDI 320 hp quattro tiptronic PI 363.019 TL
 
Mesajlar
1,988
Konum
Denizli
Araç Markası
X
Araç Renk ve Tip
Lacivert
Sevmiyorum şu audi-vw grubunu , kopyala yapıştır yapmaktan bıkmadılar hala nasıl olsa satıyor diyip sömürüyorlar milleti


Tapatalk
 

Üst Alt