2015 Türkiye Offroad Şampiyonası Karabük'te Başlıyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
2015 Türkiye Offroad ilk yarışı Safranbolu'da başlıyor.

2015 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ilk yarışı, Karabük Motorsporları Kulübü KARDOFF tarafından 21-22 Mart tarihlerinde Karabük Safranbolu’da düzenleniyor.

İlginin her geçen gün daha da arttığı, sporcu ve seyirci açısından büyük ilgi gören offroad branşında 2015 Türkiye Şampiyonası’nda sezon açılışı 21-22 Mart tarihlerinde Karabük Safranbolu’da gerçekleştiriliyor.

Kısa adı KARDOFF olan Karabük Motorsporları Kulübü’nün organize edeceği yarış, 21 Mart Cumartesi günü 13:00’da verilecek start ile başlayacak. Ekipler yarışın ilk gününde 8,3 kilometre uzunluğundaki orman etabını 4 kez geçecekler. İkinci gün olan 22 Mart Pazar günü ise,3 kilometre uzunluğundaki 20 kapıdan oluşan Karabük Üniversitesi etabını 3 kez geçerek sezonun ilk yarışını tamamlayacaklar. Aynı zamanda yarış merkezi ve servis alanına ev sahipliği yapacak olan Karabük Üniversitesi’nde koşulacak olan ikinci etaplarında, 2 aracın aynı anda start alacak olması heyecanı daha da arttıracak.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Bir dönem Dünya Ralli Şampiyonası ile Formula 1 takvimini haftalık takip ettim, markalardan pilotlara kadar bütün takımları biliyordum ama zamanla heves geçti, vakit darlığı vs. etkili oldu derken şimdi tv de denk düşürse izliyorum sadece...

Fakat; bu offroad hiç beni sarmadı, tv de açık olsa bile izlemiyorum... :)
 

Üst Alt