2015 Ssangyong Tivoli Türkiye'ye Ne Zaman Geliyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Ssangyong,Tivoli'nin Avrupa tanıtımını Cenevre'de yapmaya hazırlanıyor.

Lin6FE.jpg


Ssangyong'un merakla beklenen modeli Tivoli,bilindiği gibi B segmentinde Suv bir model olarak örtüsünü kaldıracak.Daha önce ülkesi Güney Kore'de tanıtılan Tivoli 2015,şimdi de Avrupa için yeniden tanıtılacak.

Tasarımı ve sunduğu özellikler bakımından Suv segmentine yeni bir ivme kazandırması beklenen Ssangyong Tivoli,1.6 litrelik motorları ile gelecek.Benzinli ve dizel seçenekleri ile satışa çıkacak olan Ssangyong Tivoli, Suv segmentinde olmasına rağmen önden çekişli veya dört çeker olarak alınabilecek.

3 Mart'ta kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak Ssangyong Tivoli,Mayıs ayından itibaren benzinli versiyonu,Temmuz ayından itibaren ise dizel ve 4 tekerlekten çeker versiyonu satışa çıkacak.

IbCvLn.jpg

VoIvLJ.jpg

1Wei6g.jpg
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
Dizaynı beğendim. Malzeme kalitesi ve sürüş keyfi güzelse, fiyat avantajı da olacağı için alınabilir bence. Şahsuvaroğlu tanıdığım bir firma. almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.

CX-3'ün rakibi aynı zamanda. Fiyat avantajı olursa satabilir. Ssangyong'un motor ve şanzımanları Mercedesten! Güney Korede üretiliyor.

Fiyatın 45-70 arası olacağı tahmin ediliyor.
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
YENİ SSANGYONG TİVOLİ'NİN MOTOR, ŞANZIMAN, SÜSPANSİYON VE DİĞER DETAYLARI

Ssangyong'un yeni kompakt SUV modeli Tivoli, motor, şanzıman, yürüyen aksamı, güvenliği, bilgi eğlence sistemleri ve kullanım kolaylığı ile öne çıkıyor.

Tivoli kompakt ancak son derece verimli bir motora sahip. 1.6 litre benzinli ya da dizel motor seçenekleri mevcut. 3 yıldır geliştirme sürecinde olan Tivoli, -42 derece soğukta kış koşullarında, 50 derece üzerindeki sıcak çöl koşullarında ve 4000 metre yükseklikteki dağ koşullarında test edildi. Yeni geliştirilen e-XGi160 benzinli motor 126 hp maksimum güç ve 157 Nm maksimum tork üretiyor. E-XGi160 hem şehiriçi trafik hem de şehirlerarası yol koşullarına uyumlu ve gürültü, vibrasyon, sertlik değerleri başarılı şekilde optimize edilmiş. Değişken endüksiyon sistemi de yakıt verimliliğini en üst seviyeye çıkartarak günlük sürüşte maksimum performans sağlıyor.

Diğer dikkat çeken özellikler arasında motor sesini azaltan gelişmiş bir eksantrik kayışı var, bunun yanı sıra Kore’de ilk kez silindir bloğun dip kısmında yüksek basınçlı pres döküm aluminyum motor şasisi kullanılarak motor gücü ve dayanıklılığı arttırılmış. AISIN 6 kademe otomatik vites de Tivoli’de mevcut. AISIN 6 yakıt verimliliğini arttırarak enerji kaybını minimuma indiriyor. Vites oranları 0.67 ile 4.04 arasında değişiyor ve yumuşak vites geçişleri ile vibrasyon ve gürültü daha da azaltılmış. Yeni Tivoli'nin aynı zamanda German DIN standartları açısından test edilerek kalitesi ve sağlamlığı gözden geçirilmiş. Aynı test prosedürü Avrupalı araba üreticileri tarafından da kullanılıyor.

Yeni Tivoli sürüş ve yol tutuş
Akıllı direksiyon

Akıllı direksiyon sistemi üç farklı direksiyon modu içeriyor: normal, konforlu ve spor. Tercihe göre değişmekle birlikte, sürücü yol koşullarına göre direksiyon modunu değiştirebilir, park esnasında güvenli konforlu direksiyonu, düşük hızlarda ya da yüksek hızlı otoban sürüşlerinde farklı modları seçebilir. Standart olarak gelen elektronik hidrolik direksiyon sistemi sürücüye rahatlık sağlarken, enerji tüketimini de düşürüyor.

Süspansiyon & NVH
Tivoli ön tekerleklerde McPherson strut süspansiyon sistemi ve yaylar ile olağanüstü konfor ve yüksek hızda stabilite sağlıyor. Arka tekerlekler için hafif ve sağlam, yaylı Torsion beam süspansiyon kullanılarak yumuşak ve stabil sürüş sağlanmış. Çift izolasyonlu motor-kabin arası bölme paneli de motor gürültüsünü etkili bir şekilde azaltmaya katkı sağlıyor.

Yeni Tivoli Güvenlik

Tivoli olağanüstü yüksek standartlarda sağlamlık ve güvenlik sunan bir araba. Gövde yapısının %40’ı AHSS içeriyor (ileri düzeyde yüksek dayanıklı çelik). Çarpışma etkisini azaltmak için, arabadaki 10 önemli nokta sıcak presli şekillendirme işleminden geçirilmiş. Bu işlemle çeliğin dayanıklılığı (normal çelik dayanıklılığı 590Mpa) 1500Mpa’ya çıkartılıyor. Ek aktif güvenlik önlemleri ESP (elektronik stabilite programı), LED gündüz ışıkları ve lastik basıncı izleme sistemini de içeriyor. Tivoli ayrıca AE-MDB testinde en iyi sonuçları aldı. Bu da çarpışma durumlarında aracın en üst düzeyde güvenlik sağlaması anlamına geliyor. SsangYong güvenliğe çok önem veriyor ve Tivoli yedi airbag ile geliyor. Bunlardan birisi de sürücü için diz hava yastığı. İleri düzey emniyet kemeri sistemi de herhangi bir kaza anında otomatik olarak daha da sıkılaşıyor ve yolcuyu yaralanmalardan koruyor.

Bağlanabilirlik

Tivoli’nin infotainment sisteminin en öncelikli prensibi akıllı cihazlarla araba arasındaki bağlantıyı geliştirmek ve kullanıcıları bu teknolojiden en üst düzeyde faydalandırmak. Akıllı telefonunuzu basitçe HDMI kablo ile bağlayarak telefonunuzdaki tüm video ve müzik dosyalarınızı 7 inch ekranda oynatabilirsiniz. Bu ekran aynı zamanda arka kameraya da bağlı. Çok sayıda multimedya dosyası premium 6 hoparlörlü ses sisteminden dinlenebilir. MP3, WAV, WMA, FLAC ve APE dosya uzantıları destekleniyor.

Kullanım kolaylığı

Tivoli bir klima sistemiyle iç mekandaki ambiyansı daha da konforlu hale getiriyor. Isı 7 farklı seviyeye ayarlanabiliyor. Hafıza özelliğiyle ayrıca klimada 3 farklı mod seçilebiliyor. Akıllı bir anahtar ve kilitleme sisteminin yanı sıra 6 sensör (2 önde, 4 arkada) ve park yardım sistemi güvenli ve rahat park etme imkanı sunuyor. Ek standart kullanım kolaylığı özelliklerinden bazıları da bagaj ekranı, tek dokunuşla ön cam silme/yıkama, otomatik kaza uyarı ışığı aktivasyonu, güvenlikli açılır tavan, seyir kontrolü, yağmur sensörlü silecekler, otomatik far aktivasyonu ve ECM iç mekan arka aynası. Stil detayları karbon görünümlü dış cephe kapı aynaları, aluminyum pedallar ve LED aydınlatmalı kapı koruyucu levhalarını içeriyor.
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
YENİ SSANGYONG TİVOLİ'NİN DIŞ VE İÇ TASARIMI

Ssangyong'un yeni b segmenti SUV modeli Tivoli, iç ve dış tasarımı ile ilgi çekiyor. Yeni Ssangyong Tivoli 2015 yılında yollara çıkacak.

Dünyada konfor, şık tasarım, geniş kullanım alanı ve güvenliği bir arada sunan kompakt boyutlu SUV arabalara talep özellikle hızla büyüyen B segmenti pazarında artıyor. ‘Tivoli’ şık tasarım ve kullanışlılığı başarılı bir şekilde bir araya getiriyor, sınıfında lider konuma geçecek güvenlik teknolojileriyle de göz dolduruyor. Bu arabanın SUV sektörüne ilk adım atışlarında estetik görünüm ve fonksiyonelliği bir arada bekleyen tasarım konusunda bilinçli müşterileri etkilemesi bekleniyor. Bu yepyeni araba adını Roma yakınlarındaki güzelliği ve stili ile ünlü bir diğer İtalyan kenti olan Tivoli’den alıyor. Kültürel mirası ve güzelliği ile dikkat çeken Tivoli’deki Villa d’Este bahçeleri diğer coğrafyalardaki pek çok yere de ismini vermiştir. Bunlar arasında en bilineni Kopenhag’daki Tivoli bahçeleridir. Ssangyong’un yeni kompakt SUV’si Tivoli, keyifli bir sürüş ve yolculuk sunuyor. Tivoli, Ssangyong ile Mahindra ortaklığından sonra çıkan ilk model olmasıyla öne çıkıyor. Geliştirilmesi 42 ay süren ve 350 milyar Kore Won’u harcanan Tivoli tasarım, güvenlik ve kullanışlılıkta benzerleri arasında oldukça sıkı bir rakip haline geldi.

Dış tasarım

Gençlere yönelik kreatif, dinamik ve şık stiliyle iyi yorumlar almış Korando modelinin izinden giden Tivoli, bu genç, güçlü ve sağlam tasarım fikirlerini dünya çapında ilk SUV’sini almak isteyen tüketiciler için geliştiriyor. Son 3 yıldır geliştirilen ve bugüne dek dört otomobil fuarında konsept olarak sergilenen Tivoli, dinamik ve şehirli bir görünüm sunuyor ve modern bir siluete sahip. Ssangyong’un ritmik, dinamik ve olgun tasarım dili Tivoli’de de devam ediyor.

Modern şehir mimarisinden esinlenen arabanın çekici çizgileri aynı zamanda doğadaki akışkanlığı temsil ediyor. Arabanın ön tarafı güçlü ve amaca yönelik bir görünüm sunuyor. Yeni Tivoli'nin ince çizgili ön panjuru ve farları birlikte kanatlarını açmış uçmakta olan bir kuş siluetini andırıyor. Ön tamponda güçlü ve dinamik bir görünüm vurgulanmış, kaporta çizgisi ise daha yumuşak bir karaktere sahip ve geniş bir şekilde yayılıyor. Ssangyong Tivoli'nin ritmik karakteri arka tampona doğru devam ediyor ve güçlü bir duruş sergiliyor. 16 inç ya da 18 inç alüminyum veya 18 inç elmas kesim jantlarla da bu duruş tamamlanıyor.

Geniş C sütunu Ssangyong’un güçlü SUV’leri ile tanınan tasarım dilini yansıtıyor. Arka kapıdan başlayan krom detaylar ön kapılar ve kaportanın arka kısmında da devam ederek Tivoli’ye lüks ve sportif bir hava kazandırıyor. Arka kısımda, dengeli ve iyi ayarlanmış görünüm Tivoli’nin kendine güvenli, genç imajını sürdürüyor. Ritm arka lambalara doğru devam ediyor ve arabanın yan tarafı ile arka tarafını ahenk içerisinde birleştiriyor. Arka tampon güçlü bir temel oluşturuyor ve üzerinde geniş bagaj kapağı yer alıyor, altta ise ortada konumlandırılmış arka sis lambası var.

İç mekan tasarımı

İç mekan, lüks bir yaşam alanının modern şıklığını yansıtıyor, stil sahibi ve çağdaş bir görünüm sunuyor. Sürücü ve yolculara bilişim cihazlarına bağlanma imkanı sağlamak üzere tasarlanmış iç mekan, aynı zamanda şıklık, kullanım kolaylığı ve geniş depolama alanı sağlıyor. Kompakt ancak lüks iç mekan sunduğu geniş alan ve depolama kapasitesi ile sınıfında lider. Sürücü kabinindeki yönetim panellerinin bulunduğu alanda da geniş ve yine kanatlarını açmış kuş şeklinde bir şerit tasarımı kullanılmış. Ergonomik şekilde dizayn edilmiş ve kumanda kısmı D şeklindeki sportif direksiyon optimize edilmiş bir kavrama sağlıyor, deri kaplama ise lüks hissi ve dokunma isteği uyandırıyor. Isıtma fonksiyonu kışları sürücünün ellerinin ısınmasına yardımcı oluyor.

Silindir şekilli kontrol araçları sürücünün konsantrasyonunu bozmuyor ve sürüş keyfini arttırıyor, sınıfında ilk kez grup aydınlatma kişiselleştirilebiliyor ve 6 arka plan renginden birisi seçilebiliyor; gökyüzü mavisi, mavi, sarı, kırmızı, beyaz ve siyah. İç mekan döşemelerinde ise 3 farklı renk var; siyah, bej ve kırmızı. Kırmızı renk paketi özellikle daha spor bir ambiyans arzu eden müşteriler için tasarlanmış. Yolcuların tüm konfor ihtiyaçları göz önüne alınarak koltukların ergonomik özellikleri ve döşeme materyalleri özenle seçilmiş, ayarlanabilir koltuklar, kaliteli dikiş ve lüks materyaller ile spor araba görünümü ve hissi yaratılmış. 423 litrelik cömert bagaj alanı 3 büyük boy golf sopası çantası alabiliyor. 2. Sıra koltukları katlanabiliyor ve taşıma kapasitesi arttırılabiliyor.
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #6
SssangYong,yeni modeli Tivoli'yi Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıttı.

SsangYong'un merakla beklenen modeli Tivoli,Cenevre'de kendini gösterdi.Suv segmentinde rekabet edecek olan Tivoli,SsangYong'un son dönemlerde en çok dikkat çeken modellerinden biri olarak lanse ediliyor.B sınıfı crossover olarak tasarlanan 2015 Tivoli,hem önden çeker hem de 4 tekerlekten çekiş olarak sunuluyor.16 ve 18 inçlik alaşım jantlara sahip olan 2015 Tivoli,1.6 litrelik benzinli bir üniteye be 1.6 litrelik dizel bir ünite ile satışa sunulacak.Benzinli ünite ile 126 beygir gücü elde edilirken,dizel ünite ile ise 110 beygir gücü elde edilebiliyor.Normal,Comfort ve Spor olarak 3 adet sürüş seçeneği sunan Tivoli 2015,iç bölümde ise kullanıcıların istediğine göre kumaş döşemelerle veya deri döşemelerle satın alınabilecek.

Yeni SsangYong Tivoli'nin genek özelliklerini sıralacak olursak;

128 beygirlik 1.6 litrelik benzinli motor ve 115 beygirlik 1.6 litrelik dizel motor
AWD sistemi ve 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzıman
Gerilim sabitleyici ve EPS
47 Litrelik yakıt deposu
Start-Stop sistemi
Deri ve kumaş döşemeler
Havalandırmalı sürücü koltuğu
Isıtmalı ön koltuklar
Ayarlanabilir başlıklı ön koltuklar
Yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu
Tam otomatik klima
Dizel motor seçeneği için PTC ısıtıcı
Led stoplar ve spor spoyler
16 ve 18 inçlik alaşım jantlar
Deri Direksiyon simidi ve ısıtmalı dirensiyon
Gösterge Paneli
Led gündüz farları
7 inç boyutunda dokunmatik ekran,TomTom navigasyon
Geri görüş kamerası
USB ve HDMI bağlantı noktaları
Yağmur sensörleri
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #7
Ssangyong Tivoli, 1.6 litrelik dizel ve benzinli motor seçeneklerine sahip olmasının yanında otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş alternatiflerine de sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

SUV modelleri ile dikkat çeken Ssanyong'un üç yıllık bir süre içerisinde geliştirdiği Tivoli modeli, eksi 42 derece ile 50 derece arasında değişen zorlu test şartlarında elde ettiği başarı ile dikkatleri çekmesinin yanında, 1.6 litrelik motor alternatifini sunan Güney Koreli markanın ilk modeli olmasıyla da öne çıkıyor. Tüm modellerinde 2.0 litre ve üzeri hacimlerde motor seçeneklerine sahip olduğunda ülkemizde yüksek satış rakamlarına ulaşmakta zorlanan Ssangyong yeni Tivoli ile bu durumu değiştirmeyi hedefliyor. 1.6 litre hacimli hem benzinli hem de dizel motor seçeneklerine sahip olacak yeni Tivoli, ilk olarak önden çekiş ile sunulacak her iki motorda da otomatik şanzıman alternatifini sunacak. İlerleyen dönemde dört tekerlekten çekiş sistemi alternatifini de sunacak olan Ssangyong Tivoli'de görev yapan her iki motorda aynı silindir çap ve strok değerine sahip olmalarıyla dikkat çekiyor.

1597 cc hacimli motor, 10.5:1 sıkıştıma oranına sahip benzinli versiyonda 6.000 devirde 128 hp güç ve 4.600 devirde 160 Nm tork üretirken, 15.5:1 sıkıştıma oranına sahip dizel seçenekte ise 3.400 ile 4.000 devir aralığında 115 hp güç ve 1.500 ile 2.500 devir bandında 300 Nm tork üretiyor. Manuel şanzımanlı benzinli şehir içinde 8.8 litre ve şehir dışında 5.5 litre yakıt tüketerek ortalama 6.6 litrelik tüketim değerine ulaşırken, otomatik şanzımanlı olanı şehir içinde 9.8 litre, şehir dışında 5.7 litre ve ortalamada 7.2 litre yakıt harcıyor. Manuel benzinli 170 km/s, otomatik benzinli 160 km/s, manuel dizel 181 km/s ve otomatik dizel ise 175 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor. Benzinli seçeneği yüksek tüketim rakamları ile dikkat çeken yeni Ssangyong Tivoli'nin dizel versiyonunun tüketim değerleri ise henüz açıklanmadı.
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #8
2015 Ssangyong Tivoli Fiyatı İngiltere'de Açıklandı

Ssangyong'un yeni kompakt crossover'ı Tivoli, İngiltere'de 12.950 Sterlin'den satışa çıkıyor.

B-Suv segmentinde Nissan Juke ile rakip olarak görülen Ssangyong Tivoli,modern görünümü ve özellikleri ile dikkat çekiyor.Bir benzinli ve bir dizel motor seçeneği ile satışa çıkacak olan 2015 Tivoli,hem otomatik hem de manuel olarak şanzıman seçeneği sunuyor.

Tivoli SE donanım paketini 12.950 Sterlin'den satışa çıkaran Ssangyong,bu donanım seçeneğinde 16. inçlik alaşım jantlar,cruise kontrol,comfort-sport ve normal olarak ayarlanabilen direksiyon simidi,bluetooth,ve 7 hava yastığı bulunuyor.126 beygirlikte 1.6 litrelik benzinli ve 113 beygirlik 1.6 litrelik benzinli motor seçenekleri bulunan bu donanım,iki motor seçeneğinde de 6 ileri manuel şanzımana sahip.

Tivoli EX donanım paketinde ise 18 inçlik alaşım jantlar,çift bölgeli klima kontrolü,7 inçlik dokunatik ekran ve arka görüşkamerası,ısıtmalı ön koltuklar,sis farları bulunuyor ve 14.600 Sterlin'den satışa sunuluyor.
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #9
Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu'nun sürdürdüğü Güney Koreli Ssangyong'un kompakt SUV sınıfında satışa sunulan yeni modeli Tivoli ödülüyle geliyor.Araç yaz aylarında Türkiye'de satışa çıkacak.

Mayıs ayında görücüye çıkacak olan modelin sıradışı, rekabet tanımayan ergonomik tasarımı, anlamlı bir ödülü de beraberinde getirdi. 1.6 litre motor hacmine sahip Tivoli, ergonomik koltuk tasarımı ve farklılaştırılmış ürün felsefesine dayalı en iyi duyusal kalitesi ile Ssangyong’un amiral modellerinin ayak izlerini takip ediyor. Model bizlere, Ssangyong’un bundan sonraki tasarımlarında da müşteri odaklı ergonomik tasarım, rakipsiz duygusal değere odaklanacağının sinyallerini veriyor.

Ödüle ilişkin açıklama Ssangyong Motor CEO’su Choi Johng-Sik’ten gelmiş olup, Mahindra Grub'un bir parçası, yeni kompakt SUV model Tivoli’nin koltuk tasarımı ile Ergonomik Tasarım Ödülleri’nde en prestijli Büyük Ödülü kazandığını açıkladı. Ergonomi Tasarım Ödülleri, Kore Ergonomi Derneği tarafından düzenlenmekte ve müşterinin bakış açısıyla yedi kategoride ürünlerin ergonomik tasarımını değerlendirmektedir. Kategoriler; kullanım kolaylığı, verimliliği, işlevsellik, duyusal kalite, güvenlik, idame ve fiyattan oluşmaktadır.

Ssangyong’un global stratejik modeli Tivoli, sıradışı mekansal yararları ve şık tasarımı ile yenilikçi kompakt SUV olarak tanımlanıyor. Araç, ergonomik tasarımı ve sınıfının en iyi sürüş stabilitesi ile, Ocak ayında Kore’de gerçekleşen lansmanından bu yana, kompakt SUV pazarında bir büyük bir ses getirdi.

Tivoli'nin koltuk tasarımı, çift yoğunluklu pedleri ve pullmaflex yay sistemini benimseyerek ergonomik tasarım üzerine inşa edilmiştir. Bu ergonomik tasarım düz ve virajlı yollarda optimum konfor ve rahatlık sağlayarak büyük beğeni kazanmıştır. Sonuç olarak duyarlılık kalitesi maksimize edilmiştir.

J.D. Power tarafından yürütülen ürün kalitesi çalışmasında, Tivoli, geniş iç mekan ve tasarımı ile övgü alırken, ergonomik kollukları, benzersiz deri dikişleri, ilk iki aşamalı havalandırmalı sürücü koltuğu ve ısıtmalı arka koltukları ile yüksek müşteri odaklı tasarımıyla Ergonomik Tasarım Ödülleri'nde bir adım öne çıktı.

Ssangyong Motorlu Araç Mühendisliği Merkezi Direktörü Bay Lee Su-won ödülle ilgili açıklamalarında, "Biz, Tivoli’nin ilk geliştirme aşamasından, müşteri ihtiyaçlarına tam sonuç vermesine kadar, duyusal değerler ve sürüş konforu açısından ergonomik tasarımı uyguladık. Tivoli 'nin koltukları, geniş iç mekan ve duyusal tasarımı için kritik öneme sahiptir. Bu koltuklar sadece Tivoli’nin bir özelliği olmakla kalmadı, aynı zamanda koltuk tasarımı için küresel anlamda yeni bir standart belirledi." şeklinde yorumlarda bulundu.

Bu ödül ile bir kez daha farklı olduğunu hissettiren Tivoli’nin, tasarımındaki çizgiler ve barındırdığı detaylar ile kompakt SUV sınıfında çok etkili bir oyuncu olacağı şimdiden anlaşılıyor. Model, 2015 İstanbul Autoshow’da yapılacak Türkiye Lansmanı ile satışa sunulacak olup, belirlediği standartlar ile kendine özel bir yer edineceğinin sinyallerini şimdiden veriyor.
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #10
Ssangyong’un yeni crossover modeli Tivoli, Türkiye topraklarına ayak bastı.

Ssangyong’un 1.6 litre benzinli motor seçeneğiyle Ocak ayında Kore’de satışa sunduğu ve ciddi şekilde talep gören yeni modeli Tivoli, tüm çekiciliğiyle Türk halkının beğenisine sunulmak üzere geldi.

İlk bakışta SUV DNA’sı taşıyan karakteristik çizgileri ile göze çarpan Tivoli B7 segmentindeki rakiplerine göre oldukça geniş iç hacmi ile beğeni toplayacak gibi görünüyor. Yeni modelde konforu öne çıkaran birçok detay mevcut. İlk aşamada 7 farklı paket ile satışa sunulacak Tivoli, geri görüş kamerası, akıllı telefonunuzu araçtaki 7 inç büyüklüğündeki ekrana entegre edebilmenizi sağlayan smart connectivity özelliği ve markanın olmazsa olmazlarından, ayrıca otomobilde 7 hava yastığı da standart olarak sunuluyor..

Ssangyong Tivoli, sahip olduğu tüm özellikler ve bu özelliklerin bileşiminden oluşan detaylar ile iç pazarda kendine hatrı sayılır bir yer edinmeyi hedefliyor. Son yıllarda fazlasıyla ilgi görmeye başlayan kompakt SUV sınıfında, oldukça titiz bir çalışma sürecinin ürünü olarak öne çıkacağına inanılan modelin başlangıç paketi tahmini anahtar teslim fiyatı, trafik sigortası hariç 55,450 TL olarak belirtiliyor.
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
Bilgi için teşekkürler Kerim bey. Oto şov ile birlikte satışa başlanacak sanırım. Şu an için bayilerde tanıtım amaçlı gösterilecekmiş.

Fiyat, döviz kurundaki yükselmeden dolayı biraz yükseldi anlaşılan, yine de idare eder. B-SUV segmentinde satışlarda CX-3'ü zorlayacaktır. Eğer beğenirsem ben de alabilirim..
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,828
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Bu marka (yazması bile işkence) ne zaman ele avuca gelir tasarımlar ortaya koyacak merak içindeyim... Para ziyanı... :)
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #13
Tivoli mi? [member=484]selmazda[/member] Abi altınızda süper bir araç CX5 var daha ne tivolisi...Ben sizden Tesla alıcam demenizi beklerdim. Size Tesla yakışır O0
Bilgi için teşekkürler Kerim bey. Oto şov ile birlikte satışa başlanacak sanırım. Şu an için bayilerde tanıtım amaçlı gösterilecekmiş.

Fiyat, döviz kurundaki yükselmeden dolayı biraz yükseldi anlaşılan, yine de idare eder. B-SUV segmentinde satışlarda CX-3'ü zorlayacaktır. Eğer beğenirsem ben de alabilirim..
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
:D Haklısın Tesla tabiiki idealimiz ama ihtiyaçtan dolayı CX-5'i satıyorum, o yüzden daha makul bir araç almam lazım şimdilik. İleride yine CX-5 mi olur CX-3 mü olur yine almayı düşünüyorum. Mazda'dan vazgeçmek yok! O0

Tivoli mi? [member=484]selmazda[/member] Abi altınızda süper bir araç CX5 var daha ne tivolisi...Ben sizden Tesla alıcam demenizi beklerdim. Size Tesla yakışır O0
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
:D Haklısın Tesla tabiiki idealimiz ama ihtiyaçtan dolayı CX-5'i satıyorum, o yüzden daha makul bir araç almam lazım şimdilik. İleride yine CX-5 mi olur CX-3 mü olur yine almayı düşünüyorum. Mazda'dan vazgeçmek yok! O0
İhtiyaçtan dolayı CX 5 ı satıp sıfır Tivoli almak cebinizde fazla bir fark yaratmayacaktır. Fıyat kafa kafaya gelir hemen hemen.
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Giriş paketi yani teneke olanı alınır mı peki, sanmıyorum alacağınızı Fatih abi.
 

Üst Alt