2015 Ssangyong Tivoli Fiyatı ve Donanım Özellikleri

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
qW29iQ.jpg


Haziran ayında satışa çıkacak olan Tivoli,12.950 Sterlin'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

SsangYong Motor İngiltere CEO'su yaptığı açıklamalarda; Tivoli modeli ile Ssangyong firmasının marka algısının tamamen değişeceğini belirtti.Tivoli'nin modern,güvenli ve iyi tasarlanmış bir araç olduğunu söyleyen Ceo,başka hiçbir markanın bu model kadar bu fiyata bu kadar donanımı sunamayacağını da söyledi.

3 farklı donanım paketi ile satışa çıkarılan 2015 Ssangyong Tivoli, SE,EX ve ELX donanımları adı altında satışa çıkarılacak.

Tivoli SE,Ağustos ayında manuel şanzıman ile birlikte 1.6 litrelik benzinli ve dizel motor seçenekleri ile satışa çıkarılacak.Gri kumaş,16 inçlik jantlar,cruise kontrol,benzinli seçenekte start-stop sistemi,normal,konfor ve spor modları destekleten akıllı bir direksiyon,RDS/Bluetooth radyo ve 7 hava hastığı bulunduruyor ve 12.950 Sterlinden başlayan fiyatlarla satışta bulunuyor.

Tivoli EX;benzinli seçeneğinde otomatik şanzıma sahip.Gri yada bej deri döşemeye sahip olan bu donanım paketi,18 inçlik alaşım jantlar bulunduruyor.Ayrıca 7 inç boyutunda arka geri görüş kamerası,ısıtmalı ön koltuklar,ön sis farları ve akıllı ses sistemini de içinde barındırıyor.

Tivoli ELX;donantım paketleri içindeki en lüks versiyon olarak satışa çıkarılıyor.Benzinli,dizel,manuel veya otomatik,önden çekişli ya da dört tekerlekten çekiş sistemi gibi seçeneklerin hepsini sunan bu donanım paketi,elmas kesim alaşım jantları,akıllı gösterge paneli,akıllı anahtarsız çalıştırma sistemi,önde ve arkada yer alan park sensörleri,arka spoylerı,otomatik farları,yağmur sensörlü silecekleri,7 inçlik dokunmatik ekranı,arka görüş kamerası ve TomTom navigasyon sistemi ile dikkat çekiyor.

nQng0S.jpg
 

Üst Alt