2015 Rapid Spaceback ScoutLine

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Skoda, Rapid Spaceback modelini çeşitlendirmeye devam ediyor, bu çalışmanın son meyvesi ise Rapid Spaceback ScoutLine oldu.

Sadece görsel değişimler içeren ScoutLine versiyonu, ne dört tekerlekten çekiş sistemine ne de yükseltilmiş süspansiyonlara yer vermiyor. Bu görsel kit, aracın tamamını kaplayan plastik kaplamalar ile gümüş detaylara yer verilmiş mat siyah ön ve arka tampon gibi değişimleri kapsıyor.

Skoda aynı zamanda ScoutLine versiyonuna 16 inçlik “Rock” ve 17 inçlik “Camelot” jantlara yer verirken, gümüş görünümlü yan ayna kapakları da araca özgün detaylar arasında yerini alıyor. Skoda fotoğrafları fıstık yeşili rengiyle yayınlarken aracın Rapid Spaceback’de mevcut olan tüm renklerle de alınabileceğini bildirdi.

Rapid Spaceback ScoutLine, Rapid’in bildiğimiz tüm motorlarına yer verirken farklı olarak tutumlu sıfatına sahip denilebilecek GreenLine motor olacağını bildirdi. Hepsi önden çekişli 90, 110 ve 125 beygirlik benzinli motorların yanında 90 ve 116 beygirlik iki adet dizel motora yer vereceğini bildirdi. Tüm bu motorlar Euro6 normlarını karşılarken standart olarak enerji kazanımlı fren sistemi ve start/stop sistemi ScoutLine’da yerini alıyor. Rapid Spaceback ScoutLine’ın bu ay sonunda Avrupa pazarında satışa sunulması planlanıyor.

Osu34e.jpg
pKSHwj.jpg
 

Oğuzhan

Aktif
Yönetici
Administrator
Mesajlar
9,949
Konum
Eskişehir-Aydın
Araç Markası
2015 Mitsubishi Lancer
Araç Renk ve Tip
İnci Beyaz Sedan
vw bünyesindeki araçların hepsi aynı çizigiyi taşıyor sahipleri nasıl rahat ediyor anlamıyorum skoda seat vw hepsi aynı yav. Ya bizde bir anormallik var ya onlarda :)
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,828
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Bizde var... Yoksa; Mazda sahibi olup, üzerine forum kurmazdık... :D


Tepetaklak !!
 

MutluTEKİR

Aktif
Mesajlar
4,586
Konum
Karabük
Araç Markası
2010 Mazda3 125000km
Araç Renk ve Tip
Granit Gri - Sedan
Bu tür şekli şemalı crossover olan ama kendisi crossover olamayan modelleri almaya gerek yok. Bizim guzular yeri gelince çok güzel keçi oluyor. :) Bu tatilde de geçen ayki gibi offroad olmasa da, ufak toprak yollardan bir offroadcuk olabilir.
 

Üst Alt