2015 Mercedes-AMG C63 S Serisi

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Mercedes,spor aracı C63'ün fotoğraflarını yayınladı.

A1cjlf.jpg


Alman otomotiv şirketi Mercedes'in Mercedes-AMG C63 S Serisi 1'ne ait fotoğraflar "Mercedes-Benz Passion Blog" tarafından paylaşıldı.Modelin satılacağı bir bayide çekilen fotoğraflar resmi fotoğraflar olmasa da yeni Mercedes-AMG C63 S Serisi 1'nin nasıl bir araç olacağını artık biliyoruz.

6WNISQ.jpg


Mat gri bir gövde rengide sahip olan Mercedes-AMG C63 S Serisi 1'nin dış tasarımında ilk olarak göze karbonfiber kaplamalı ön ve arka difüzörler göze çarpıyor.19 inçlik AMG jantları ile de dikkat çeken modelin arka kısmında ise yeni bir bagaj kapağı bulunuyor.Gri ile siyahı başarılı bir şekilde kullanan Mercedes,egzozu da kromdan yapmayı (AMG NIGHT) ihmal etmemiş.

dOeHgY.jpg


İç bölümde ise yenilenen koltuklar göze çarpıyor.AMG Performance adı verilen deri Nappa koltuklar ile döşenen Mercedes-AMG C63 S Serisi 1'nin iç tasarımında ayrıca kırmızı dikişlere de yer verilmiş.

Kaputunun altında ise 4.0 litrelik 8 silindirli bir ünite bulunan model,bu motor ile 510 beygir gücüne kadar çıkacabilecek ve 700 Nm tork üretebilecek.7 ileri şanzıman ile 0-100 km/s arasını 4.0 saniyede alıyor.Aracın maksimum hızı ise 250 km/s olarak belirlenmiş.

ffZ5We.jpg

xcz85r.jpg

aepQQf.jpg
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #2
Mercedes bile benim ön ızgaraya cektigim kırmızı şeritten kopya çekmiş
 

Üst Alt