2015 Land Rover Discovery Sport Fiyat ve Özellikleri

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Land Rover Discovery Sport Türkiye yollarına hazır.

NkwxEW.jpg


Borusan Otomotiv çatısı altında Land Rover markasının satış ve satış sonrası hizmetlerini başarıyla sürdüren Borusan Oto, yeni premium kompakt SUV modeli Discovery Sport’un

satışına başladı. Borusan Oto’nun İstinye, Avcılar, Ankara Balgat ve Adana-Mersin showroomlarda yerini alan Land Rover Discovery Sport, ilk etapta 2.0 litre benzinli ve 9 ileri vitesli otomatik şanzıman kombinasyonuyla 88 bin 308 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunuldu. Yaz sonundan itibaren 2.0 litre dizel motor seçeneğiyle de satın alınabilecek olan ve hali hazırda 3 ayrı zengin donanım paketiyle tercih edilebilen Land Rover Discovery Sport, üstün 4 tekerlekten çekiş sistemi, teknolojik donanımları ve Euro NCAP’ten 5 yıldız alan güvenlik özellikleriyle ön plana çıkıyor.

aSihX2.jpg


Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya ‘’Yeni Land Rover Discovery Sport bayi tanıtımlarımız çok yoğun ilgi görüyor. Sadece geçtiğimiz hafta sonu showroomlarımızı 300’ün üzerinde müşterimiz ziyaret etti. Mart ayı için sipariş edilen araçların neredeyse tamamını satma başarısı gösterdik. Yeni Discovery Sport, Land Rover markasına ekstra dinamizm getirip satışlarımıza büyük katkı yapacak’’ dedi.

Land Rover’ın Discovery model ailesinin en yeni üyesi Discovery Sport, Mart ayı itibariyle Borusan Oto showroomlarında sergilenmeye başlanarak Türkiye’de de satışa sunuldu.

AbB8BG.jpg


Land Rover Discovery Sport, ilk etapta 2.0 litre benzinli ve 9 ileri vitesli otomatik şanzıman kombinasyonuyla 88 bin 308 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunuldu. SE, HSE ve HSE Luxury adı verilen 3 ayrı zengin donanım paketiyle tercih edilebilen Land Rover Discovery Sport, aynı zamanda geniş isteğe bağlı donanım seçenekleriyle de kişiselleştirilebiliyor. Bununla birlikte tüm dış gövde rengi seçeneklerinde sunulan “Black Tasarım Paketi”yle ise müşterilerin Land Rover Discovery Sport’larını siyah renkli ızgara, çamurluk havalandırmaları, yan aynalar, siyah Discovery motor kapağı yazısı ile bagaj amblemininin yanı sıra 19 inç veya 20 inçlik parlak siyah alaşım jant seçenekleriyle satın alabilmesi imkanı da sunuluyor.

Land Rover Discovery Sport:Hem Arazide Hem Yolda Usta

Dünyanın en çok yönlü ve kapasiteli, premium kompakt SUV modeli olarak yollara çıkmaya başlayan Land Rover Discovery Sport, yeni nesil Discovery model ailesinin ilk üyesi olması

J8TPyg.jpg


bakımından ön plana çıkıyor. Discovery Sport'un cesur ve yeni tasarım yaklaşımı, yeni modelin güçlü teknik yapısıyla birleşerek dinamik bir profil ortaya koyarken, iç mekânın en üst düzeyde kullanımını sağlayarak 5+2 oturma düzenine imkan verebilmektedir.Discovery Sport’un tamamen yeni çoklu bağlantılı arka aks sadece etkin ürüş dinamikleri sağlamakla kalmayıp aynı zamanda ikinci koltuk sırasının arkasında ferah ve esnek bir kabin alanı da temin etmektedir.

c8lLOq.jpg


Çevik ve esnek, uzun aralıklı süspansiyonla birleşen yenilikçi arka aks, Land Rover Discovery Sport’un karayolunda sürüşünü konforlu, gelişmiş ve tatminkâr kılarken diğer yandan da Land Rover’ın dünya çapında ünlü olduğu tüm yollarda kullanılabilme özelliğinin kapsamını muhafaza etmesini sağlamaktadır. Sırasıyla 25, 31 ve 21 derecelik yaklaşma, uzaklaşma (ayrılma) ve breakover (lastikler ile otomobilin alt kısmının orta bölümü arasındaki açı) açıları, Terrain Tesponse® teknolojisi ve 600 mm’lik sudan geçme yüksekliği ile Discovery Sport her türlü koşulda sınıfının lideri bir yetkinlik sunabilmektedir.

Her yeni Land Rover’da olduğu gibi güvenlik, yeni Discovery Sport’un geliştirilmesinde de temel bir öncelik konusu olarak dikkate alınmıştır. Bu sayede sınıfında bir ilk olan yaya Hava yastığı, otonom acil durum frenleme ve hem ultra yüksek sağlamlığa sahip hem çelik hem de son derece hafif alüminyum içeren son teknoloji ürünü karoser gibi sonuçlar elde ilerek yeni modele adaptasyonu sağlanmıştır. Bahsedilen unsurlar, Discovery Sport’un gelişmiş donanımının sadece bir kısmını kapsamakta olup bu donanıma “Başüstü Göstergesi”, yepyeni 8 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve iç mekânda azami ayarlama olanağı yaratan yatırılabilir ve kaydırılabilir ikinci koltuk sırası da dâhildir.

JLq7x0.jpg
 

Mt53

Katılımcı
Mesajlar
511
Konum
Rize-Samsun
Arkasına da babam sağolsun yazdırıyorlar mı acep İşin şakası bi tarafa da işte bu noktada geçen @Murat ın yazdıkları geliyor aklıma..

Neyse araca gelecek olursak range rover evoque un aynısı nerdeyse. Discovery serisinin biraz daha kendine özgü bir tasarımı vardı ama kaybolmuş bence bu modelle
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #7
İstanbul Autoshow'da sahne alacak otomobiller belli olmaya başladı.

22 Mayıs 2015 günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Autoshow 2015,'te Land Rover'ın yeni modeli Discovery Sport da yer alacak.

7 kişilik yolcu kapasitesi ile dikkat çeken Discovery Sport,9 ileri otomatik şanzıman ile 2.0 litrelik motora sahip.Bu ünite ile 240 beygir güç üretebilen Disvoery Sport,4.59 metre uzunluk ve 2.74 metre aks mesafesi bulunuyor.Ayrıca dört tekerlekten çekiş sistemi yine bu modelde de yer alırken, geliştirilmiş gren teknolojisi ile de kaza riski en aza indirilmiş.
 

Üst Alt