2015 Isuzu D-max Blade

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
20xhFg.jpg


Isuzu, 2015 D-max Blade aracını İngiltere’de görücüye çıkardı.

Özünde geçen seneki özel seri modelinin üretim versiyonu olan 2015 D-max Blade, ‘Cosmic siyah’ veya ‘Pearlescent beyaz’ gövde renkleri ile satışa sunulacak. Ayrıca buna ek olarak araçta, ‘Shadow gri’ ön ızgara, yan aynalarda ve kapı kollarında ‘Cosmic siyah’ aksamlar yer alacak.

Araçta ayrıca, üzerinde 18 inç alaşım jantlar yer alan ‘Pirelli Scorpion Zero’ lastikler ve ‘soft-close’ adı verilen yeni yükleme kapağı yer alacak.

Aracın iç mekanında fazla bir değişiklik yok ancak ısıtmalı deri koltuklar, ‘piano black’ iç döşeme ve özel paspaslar göze çarpan detaylar olarak karşımıza çıkıyor. D-max Blade’de ayrıca, arka görüş kamerası, özgün eşik plakaları ve GPS navigasyon içeren Pioneer bilgi-eğlence sistemi yer alıyor.

Araca gerekli olan güç 2.5 litrelik dizel twin-turbo motoru tarafından sağlanıyor. Bu motor maksimum 163 PS güç ve 400 Nm tork üretiyor. Bu motor 6-ileri manuel şanzıman veya 5-ileri otomatik şanzıman ile kombin edilebiliyor. Her iki şanzıman türünde de 4 tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor.

2015 Isuzu D-max Blade şu anda İngiltere’de satışta ve aracın başlangıç fiyatı 25,999£.

xa7qn3.jpg
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,963
Konum
Mudanya
En beğendiğim üç markadan biridir Isuzu Pick-Up olarak. Gayet kaliteli ve güçlü bir araba D-Max. Ama bu tasarım daha güzele gideceğine çirkinleşmiş.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,986
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Bu konuda tek geçtiğim marka Isuzu... Motor sesi ve heybetli görünüşü hoşuma gidiyor... Fakat Bülent'in dediği gibi daha iyiye doğru gitmesi gerekir. Kırdım notunu 9 :D
 

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
Isuzu D-max 4x4 bizde 2014 modeli var sıfır almıştık, malesef pekte beklenilen gibi değil ve çok dezavantajı var. Bu konuda varsa yoksa BT serisi. Bizim burada her türlü şartta test edildi onaylandı...

mazdabt50dc-gallery1.png


1.7.3.1-h-bt50dual-xtr-blue-overview-stdfeapnl.png
 

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
Bizde de yok ama önceki gelen kasaları var...
 

Üst Alt