2015 Hyundai Tucson TomTom ile Yollara Çıkacak

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Yeni Hyundai Tucson sürücüleri trafiği TomTom ile görecek.

F9myt0.jpg


TomTom (TOM2) Hyundai Motor ile Avrupa’daki işbirliğini açıkladı. Hyundai sürücüleri, 2015’in ikinci yarısındaki Yeni Tucson modeliyle başlamak üzere 7 yıl boyunca TomTom'un en gelişmiş navigasyon hizmetlerinden yararlanacak.

Hyundai sürücülerinin, araçlarında kurulu olan navigasyon sistemi üzerinden TomTom Trafik, Hız Kameraları, Lokal Aramalar ve Hava hizmetleri dahil olmak üzere TomTom'un hizmetlerine erişebilecek. TomTom'un entegre hizmet paketi, gerçek zamanlı trafik bilgileri sağlayarak Hyundai sürücülerinin yolda zaman kazanmalarına yardımcı olacak. Sürücüler ayrıca, lokal yerlere özel yerel mağazalar, yaygın hava raporları, hizmet ve işletme bilgilerinin yanı sıra sabit ve mobil hız kameraları hakkında da uyarılar alacaklar.

Hyundai Motor Avrupa, Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jochen Sengpiehl konuyla ilgili şunları söyledi: “Hyundai olarak müşterilerimize beklentilerinin ötesinde değer sunmayı hedefliyoruz. Bu yıl, Yeni Tucson ile markamızın algısı değişecek. Bu yeni model için TomTom'un 'Canlı Servisleri', gerçek zamanlı bilgilerle kullanıcı deneyimini geliştirmek için mükemmel bir seçim.”

TomTom Otomotive Başkan Yardımcısı Jan-Maarten de Vries ise konuyla ilgili şunları belirtti: “Avrupa ve Rusya'da Hyundai'nin üzerinde kurulu navigasyon sistemlerine TomTom'un Trafik & Seyahat Bilgi hizmetlerini sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu anlaşma TomTom'un dünya standartlarında bileşenlerinin büyük bir navigasyon deneyimi sağlamak için birçok otomotiv sistem konfigürasyonlarına entegre edilebilir olduğunu gösteriyor.""
 

Üst Alt