2015 Hyundai İ30 Coupe Kendini Gösterdi

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Hyundai, i30 ile yenilenen modellerine bir yenisini daha ekledi.



Bugüne kadar herhangi bir görüntüsüne ulaşılamayan İ30'un makyajlı hali sonunda ortaya çıktı.Bu yeni makyajlı i30'da yeni renk ve jant seçenekleri bulunurken asıl yenilikler ise motor kaputunun altında yapılmış.

Hyundai i30 Turbo ismiyle Hyundai ailesine katılan bu araçta,standart versiyonuna göre daha keskin hatlara sahip yeni bir tampon,led farlar,18 inç jantlar ve çift egzoz çıkışı bulunuyor.



İç mekana değinecek olursak, çok fazla bir değişikliğe gidilmemiş gibi görülüyor.Spor koltuklar, siyah tavan döşemesi ve yenilenmiş gösterge paneli i30 Turbon'nun iç mekanında yapılan bazı değişiklikler olmuş.



Motor seçenekleri olarak ise hem benzinli hem de dizel seçenekler yer alacak.Dizel motor seçeneğinde 1.6 litrelik turbo dizel 110 beygir gücüne sahip olup 280 Nn tork üretirken, bir diğer seçenek ise 136 beygirlik gücüyle 280 Nm tork üreten motor olacak.6 ileri manuel ve 7 ileri otomatik şanzıman bulunan araçta 100 HP ve 134 Nm tork üreten 1.4 litrelik benzinli motor da bir diğer seçenek olarak sunuluyor.Ayrıca 1.6 litrelik 120 HP güç ve 156 Nm tork üreten motor da tercihler arasında.



En güçlü motor seçeneği olarak ise Kia Pro Cee'd GT'de kullanılan 1.6 litrelik benzinli motor.2015 yılı içerisinde satışa sunulması beklenen i30 Turbo'nun satış fiyatı hakkında ise şuanlık bir bilgi bulunmuyor.
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,898
Konum
Mudanya
Ön ve arka tampon altındaki kırmızı şerit hoş olmuş, far içinde ve tamponda gündüz led var ve sis yok mu, ben mi fark etmiyorum.
 

Özgür

Geleceğe Cüret Et.
Mesajlar
846
Konum
Mersin
Araç Markası
2011 Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Sedefli Beyaz-AT
Ne olursa olsun hyundai hepsi hepsi.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Önceden fiyatları ucuzdu, şimdi hiç sanmıyorum... Adamlar taklit ede ede bir yere gelmeyi başardılar gibi... :)
 

Üst Alt