2015 Honda Civic Ortaya Çıktı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Herkes Civic Type R'yi beklerken,Honda sürpriz yaptı.



Cenevre otomobil fuarın'da görücüye çıkacak olan Honda Civic Type R Honda severleri heyecanlandırırıken, Japonya'da beklenmedik bir Honda örtüsünü kaldırdı.

Makyajlanarak kendisini gösteren 2015 Civic, yeni bir süspansiyon sistemi ile yollara çıkacak.Yeni güvenlik sistemleri ve mulltimedya sistemi ile de kendini gösteren Honda Civic 2015,Civic Type R tasarımı ile benzer özellikler gösteriyor.Led teknolojili farlara sahip olan yeni makyajlı Honda Civic'in,arka ve ön bölümünde yeni spoyler de yer alıyor.



İç mekanda da makyajlama operasyonu gerçekleştiren Honda,yeni koltuk kaplamaları,kromdan yapılmış kapı kolları ve ince süslemelerle kendine hayaran bırakıyor.Ayrıca ön panelde 7 inçlik multimedya ekranı da bulunuyor.

Honda'nın makyajlı Civic 2015'te kullandığı yeni bir sistem de dikkat çekiyor.Aktif şehir çarpışma önceyici adı altındaki bu sistem ile şehir içinde gerçekleşen düşük hızlı kazalar en aza indiriliyor.



Bu aracın kaputunun altında ise 1.4 litrelik 100 beygir gücünde i-Vtec motor bulunuyor.1.8 litrelik motor ve 1.6 litrelik motor seçeneklerine de sahip olacak olan Honda Civic 2015,142 hp ve 120 hp olacak.Bu motorlar ile de sırasıyla 174 Nm ve 300 Nm tork üretiyor.
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #8
Yeni nesil Honda Civic,casus fotoğrafçılara yakalandı.

Geçtiğimiz aylarda New York Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Civic konseptinin ardından,test aşamasına hızlı geçen Honda,yeni Civic modelini Almanya'da test etmeye başladı.

İlk olarak 2016 yılının sonbaharında Amerika'da satışa çıkarılacak 2016 Honda Civic'ın kaputunun altında 1.5 litrelik VTEC motor olması bekleniyor.

Güvenlik açısından da seleflerine göre daha donanımlı olacak olan 2016 Civic,Çarpışma Uyarı Sistemi, Şerit Asisttanı, Adaptif Cruise Kontrol ve Multi-Angle Arka Kameraya sahip olacak.Bu sistemlerin yanında başka güvenlik özelliklere de sahip olacak olan modelin Türkiye'ye ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

42zrxK.jpg

XebjLj.jpg

jAesQV.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,981
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Ön tarafı iyi yönde şekile sokmuşlar gibi geldi bana, arka taraf yine aynı saçma tasarımla kalmış sanki... Çarşafla da belli olmuyor ki anacım... :)
 

Üst Alt