2015 Fiat 500X Türkiye Turuna Çıkıyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
20 ilden fazla şehiri gezecek olan Fiat 500x'in son durağı ise Adana olacak.

saiX8g.jpg


Fiat 500X yollara çıkmadan önce, Türkiye çapında Fiat bayilerinde gerçekleştirilecek olan bir dizi aktiviteyle otomobil tutkunlarıyla buluşuyor. Otomobil tutkunları, Şubat ayı sonuna kadar 23 şehirde 47 Fiat bayisinde gerçekleştirilecek etkinliklerle, Fiat’ın kompakt SUV segmentinde, zengin motor seçenekleri, konforu, güvenlik özellikleri ve teknolojisiyle fark yaratan en yeni üyesini yakından tanıma fırsatı bulacak.

Fiat 500X, “Roadshow” kapsamında, 24 Şubat’ta Adana’da Fiat yetkili bayileri Birmot Adana ve Mıçılar’da otomobilseverlerle bir araya gelecek. Fiat tutkunları, etkinlikler çerçevesinde her bayi içerisinde kurulan ve 3 boyutlu sanal gerçeklik sunan dijital sistem Oculus ile Fiat’ın iş birliği içerisinde olduğu dünyaca ünlü sihirbaz Dynamo’nun “X’in Gücü” isimli videosuyla benzersiz bir deneyim yaşayacak.

Fiat 500X Roadshow, Tekirdağ, İzmit, Bursa, Zonguldak, Eskişehir, Balıkesir, Ankara, Çanakkale, Konya, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Mersin, Hatay, Adana, Kayseri, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır’ın ardından 27 Şubat’ta Samsun Birmot bayisindeki etkinlikle son bulacak. Otomobilseverler etkinlik kapsamında Fiat 500X’i test etme ve satın alma fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgi imkânına sahip olacak.

Fiat 500’den ilham alınarak geliştirilen 500 Ailesi’nin en yeni üyesi Fiat 500X, Mart ayında Türkiye pazarında satışa sunulacak.

Sınıfının En İddialısı: Fiat 500X

Önümüzdeki dönemde birbirinden farklı ve iddialı yeni modellerini pazara sunmaya hazırlanan Fiat’ın tasarım merkezi Centro Stile tarafından tasarlanan; kompakt boyutları, iç ve dış malzeme kalitesi, sınıfında ilk kez kullanılan donanım özellikleri sayesinde fark yaratacak olan Fiat 500X; güvenlik, dayanıklılık ve konforu özgün bir tarz ile harmanlıyor. Fiat 500X, standart gövde tipinde 4x2, Cross gövde tipinde ise 4x4 veya 4x2 Traction+ çekiş sistemlerine sahip versiyonlarla pazarda yerini alacak. Çevre duyarlılığından vazgeçmeden, kullanıcılarına üst düzey performans sunmak için maksimum verim sağlayan dizel ve benzinli motorlar ile donatılan Fiat 500X, Türkiye pazarında ilk etapta 1.6lt MultiJet II 120 HP dizel, 1.6 E-Torq 110 HP ve 1.4lt MultiAir 140 HP benzinli motorlarla satışa sunulacak. Daha sonra, kısa süre içerisinde, 140 HP’lik benzinli motorun çift kavrama otomatik vitesli versiyonu ve 1.4lt MultiAir 170 HP 4x4 benzinli motor seçeneği 9 ileri otomatik vitesli şekilde satışa sunularak, sınıfının en zengin motor gamına sahip model olacak.
 

Üst Alt