2015 BMW M4 Coupe Güvenlik Aracı Tanıtıldı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Cenevre Fuarı öncesi BMW,sürpriz yaptı.

j3mBrt.jpg


MotoGP için güvenliği sağlamaktan sorumlu olan BMW,yeni sezon için yeni güvenlik aracının tanıtımını gerçekleştirdi.Cenevre Fuarı öncesi tanıtımı gerçekleştiren BMW,anlaşılan yeni aracının dış görünüşü için bir hayli uğraşmış.

Siyah rengine oldukça yer verilen aracın bagaj kapağının üzerinde bir spoiler bulunuyor.Ön tamponlarda ve tavan bölümünde kırmızı mavi çakarlara sahip olan bu model oldukça dinamik bir araç imajı çiziyor.

Kaputunun altında da dışı kadar mesai harcatan BMW M4 Coupe'de kullanılan yeni teknoloji ile kaza anlarında motor kendi kendini suyla soğutabiliyor.Motor olarak ise 3.0 litrelik Biturbo ünite yer verilmiş.Bu motor ile de 430 beygir gücüne kadar performans gösterebiliyor.0-100 km/s hıza ise 4.1 saniyede ulaşabiliyor.

viZMd7.jpg

FSOoFU.jpg

5yN7AA.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,995
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Harika tasarım ve renk uyumu olmuş... Ziyadesiyle beğendim...
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #4
Bmw,resmi olacak M4 GTS modelini Cenevre'de tanıttı.

Geçtiğimiz günlerde kamuflajlı fotoğrafları elde edilen BMW M4 GTS'nin örtüsü Cenevre'de devam eden Otomobil Fuarı'nda kaldırıldı.

Standart M4'ten daha hafif olarak tasarlanan bu güvenlik aracı,ayrıca daha sportif süspansiyonlar ile donatılmış.Fakat en büyük yeniliği kaputun altında gerçekleştiren BMW,su enjeksiyon sistemi kullanarak,subablara su fışkırtıyor.Böylece benzin daha verimli yanıyor ve sudan dolayı motor bloğunun fazla ısınması engelleniyor.Motor bloğu da fazla ısınmadığından dolayı,motorun içinde yer alan hava soğuk olarak muhafaza ediliyor.Böylece BMW M4 GTS,daha fazla beygir ve tork üreterek performansını arttırıyor.

Güvenlik aracı sıfatıyla yollara çıkacak olan BMW M4 GTS,2016 yılında piyasaya sürülecek.

hyMcy9.jpg

cpnuSt.jpg
LzSb6S.jpg
 

Üst Alt