2015 Audi RS5 Coupe Sport

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Audi, sınırlı sayıda üreteceği 2015 Audi RS5 Coupe Sport'u duyurdu.



Alman lüks otomotiv firması Audi, V8 motorlu RS5 modelinin, sınırlı sayıda üreteceği versiyonu 2015 Audi RS5 Coupe Sport'u resmi olarak duyurdu.Alman Exclusive tasarım grubu tarafından tasarlanan bu araç, sadece 75 adet üretilecek ve 87.575 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.



Bu yeni versiyonda, 20 inç boyunda jantlar kullanılacak.Kabinde ise bol miktarda deri işi döşemeler kullanılmış diyebiliriz.Ayrıca özel bir deri kaplamaya sahip olacak olan koltuklar ve Crimson kırmızısı döşemeler, aracın iç tasarımına spor bir görünüm kazandırmış.

Audi, sınırlı sayıdaki bu aracını Daytona grisi ve Nardo grisi ile kaplı bir şekilde satışa sunucak.Fakat bu araca sahip olmak isteyen müşteriler eğer isterlerse Exclusive katoloğundan da kendilerinin beğendiği bir renkle bu aracı kaplatabilirler.



Motor özelliklerine değinecek olursak, bu özel versiyon 4.2 litrelik V8 motora sahip olacak.7 ileri vitesli S-tronic şanzımanlı araç, bu motor ile 450 beygir gücüne kadar çıkabilecek

 

chaos

Katılımcı
Mesajlar
349
Konum
Ankara
Araç Markası
Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Kırmızı - Sedan
Ee aldım sahibinden bir aracı kopyaladım buraya, 2012 Dizel. Ne farkı var şimdi yukarıdakinden? O araç buraya gelse 500.000 fiyat çekerler ama şöyle 50m'den bakın hiç bir fark göremezsiniz. Aynı şaseye 100 model sığdırdılar ya bakalım nerede patlayacak VW grup.


15ryv6r.jpg
 

chaos

Katılımcı
Mesajlar
349
Konum
Ankara
Araç Markası
Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Kırmızı - Sedan
Abi bu gözler son bir senede batmaz denilen Nokia'nın tarihten silinmesini gördü. 110 doların altı zor denilen petrolün 3 ayda yarıya inmesini gördü:) Ne olacağı hiç belli olmaz, büyük markaların tüketicisi oynaktır. Trend olur, herkes alıyor der o da alır, trend biter evyallah der.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,834
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Tamamen haklısın ama onların bitebilmesi için çok büyük olayların olması gerek... Onların bittiği piyasada diğerlerinin esamesi okunmaz bence...
 

Üst Alt